HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Gaat u voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de grotere plissé. Deze heeft een bredere plooidiepte en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Verduisterende plisségordijnen, ook voor dakramen en lichtkoepels

Vanaf nu ligt u nooit meer wakker door ongewenst licht, want verduisterende plisségordijnen maken het donker in elke ruimte. Het speciale aan deze raamdecoratie is dat ze heel geschikt is voor bijzondere ramen zoals draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. In welk hoekje of op welke muur uw ramen zich ook bevinden in uw slaapkamer, verduisterende plisségordijnen gaan er perfect bij! En bij VDD Interieur vindt u deze gordijnen in prachtige uitvoeringen. Kom ze snel bewonderen op de Bredabaan in Brasschaat!

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Met verduisterende plisségordijnen houdt u het licht helemaal buiten. Dat maakt ze ideaal voor slaapkamers en kinderkamers. Maar ook in de woonkamer komen ze tot hun recht, want daar maakt u het misschien wel eens graag donker. Overdag zit u natuurlijk liever in het licht. En met verduisterende plissés kan dat. Want dankzij het handige top-down/bottom-up systeem kan u ze heel gemakkelijk in het midden vastzetten. Zo geniet u én van het licht én vermijdt u ongewenste inkijk. Of combineer ze met ultrafijne transparante gordijnen. Die geven uw interieur een luxueuze touch, filteren het licht mooi en dempen het geluid.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Met smalle en brede plooien, geschikt voor elk raam

Denkt u eraan om van uw zolder een mooie slaapkamer te maken? Met de juiste raamdecoratie wordt dat heel gemakkelijk. Verduisterende plisségordijnen zijn er perfect voor. Want die zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, voor grote en minder grote ramen. Hebt u op zolder ramen met smalle glaslijsten? Kies dan plisségordijnen met smalle plooien van 20 mm. Zijn het grote zolderramen waar u plissés voor zoekt? Kies dan voor de plooi van 32 mm: die zijn stoerder en beter voor grote ramen.

Voor de studeer- en werkkamer

Als u werkt op uw computer wordt u natuurlijk niet graag gestoord door hinderlijke lichtinval. Maar de kamer helemaal donker maken met verduisterende plissés is dan wel het hele andere uiterste. Betekent dit dat verduisterende plisségordijnen niet geschikt zijn voor studeer- of werkkamers? Ook niet. Want u kan ze halverwege het raam vastzetten, zo worden het licht en de inkijk deels geblokkeerd. Of combineer de plisségordijnen met in-betweens, die laten veel licht door maar weinig inkijk.

Extra voordelen: licht- en warmteweerkaatsend

Verduisterende plisségordijnen hebben nog meer voordelen in petto: ze hebben een extra coatinglaag die erop is aangebracht. Dit extra laagje weerkaatst het licht en de warmte, zo wordt het nooit te warm in de ruimtes waar u ze hangt. Om het extra veilig te maken, kan u uw plisségordijnen ook vlamvertragend laten maken. U vindt in ons assortiment werkelijk precies wat u zoekt.

Makkelijk schoon te maken

De plisségordijnen die u bij VDD Interieur koopt, zijn natuurlijk schoon en fris, maar zo blijven ze niet. Benieuwd hoe u ze opnieuw proper maakt? Dat is vrij makkelijk, want u moet ze niet altijd met water wassen. Bij VDD Interieur maken we de verduisterende plisségordijnen stofwerend. Om ze proper te houden, veegt u ze gewoon af en toe eens af met een borstel. Wilt u ze een keertje met water wassen, dan kan dat meestal. Check dan even het wasvoorschrift. Hebt u een elektronisch bediend plisségordijn? Let dan extra op dat het water niet bij de elektronica komt.

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt

Zin om deze praktische en vooral mooie raamdecoratie in huis te halen? Ga langs bij VDD Interieur op de Bredabaan voor raad en advies en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die u daar ziet. Maak een afspraak met zaakvoerder Gilles, hij toont u graag alle stoffen en structuren waaruit u kan kiezen en vertelt u over de vele mogelijkheden die er zijn qua bediening. Ook toont hij u hoe makkelijk het is om deze plissés te monteren. Want ja, het kan zelfs zonder boren! Wilt u deze bijzondere gordijnen in huis halen? Dan laten we ze meteen op maat maken.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur