HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij VDD interieur in Brasschaat ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Madee

Sereno

Sereno

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen voor wie het echt donker wilt

Gevoelig aan licht? Dan zijn verduisterende gordijnen iets voor u. Want die maken een kamer écht donker. Dankzij een extra laag verduisteringsstof die achter het gordijn van uw keuze wordt geplaatst, wordt de ruimte grotendeels of helemaal verduisterd. Er komt dus geen zonlicht of daglicht meer binnen. Ideaal voor uw nachtrust of voor die van uw kinderen! Mooi extraatje: verduisterende gordijnen isoleren supergoed en dempen geluiden, goed voor een fijne akoestiek. Wilt u graag meer weten over deze bijzondere raamdecoratie voor een of meerdere kamers bij u thuis, spring dan binnen bij VDD Interieur op de Bredabaan in Brasschaat!

Verschillende verduisteringsstoffen

Stel: u hebt de gordijnen van uw dromen al gevonden voor uw slaapkamer. Maar die laten te veel licht door. Bij VDD Interieur maken we die zonder problemen verduisterend. Sommige gordijnstoffen zijn op zich al verduisterend. Is dat niet zo, zoals de gordijnen die u op het oog hebt, dan kunnen ze gewoon verduisterend worden gemaakt. Hiervoor gebruiken we verschillende verduisteringsstoffen in ons atelier, elk met een specifieke eigenschap:

  • plain ecru: een verduisteringsstof die de gordijnen ook beschermt tegen zonlicht
  • molton: deze stof biedt veel verduistering, dempt het geluid en geeft de gordijnen een rijke, volle uitstraling
  • dimout: deze stof is donkermakend en grotendeels verduisterend maar valt ook mooi soepel
  • blackout: deze soepele stof zorgt voor volledige verduistering, perfect voor slaapkamers

Plooien in verduisterende gordijnen

Een verduisteringsstof maakt gordijnen wat zwaarder. En toch kunnen ze nog in de plooi worden gemaakt die u verkiest. Plooien in gordijnen lijken misschien een detail, maar vergis u niet: het effect die ze hebben op het interieur is groot. Van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi die het gordijn strak geplooid houdt maar ook voor mooie, diepe golven zorgt … Er zijn heel wat mogelijkheden om te komen tot die gordijnen die voor u helemaal perfect zijn. Wat nu het best bij uw interieur past, dat valt hier moeilijk te zeggen. Maar uw woonexpert van VDD Interieur vertelt u daar met plezier meer over. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en ontdek zo alle mogelijkheden voor uw huis.

Veel voordelen

Het grootste voordeel van verduisterende gordijnen is natuurlijk het meest evidente: ze laten geen licht door en maken slaapkamers of kinderkamers helemaal donker. Maar ze hebben nog veel meer in petto. Ze zorgen voor een fijne akoestiek omdat ze het geluid dempen, ideaal in de wat hollere ruimtes. En ze zijn isolerend en weren de warmte op die hete zomerdagen.

Persoonlijk interieuradvies voor verduisterende gordijnen

Hebt u thuis al vouwgordijnen of verticale lamellen voor uw ramen hangen? Die vallen perfect te combineren met verduisterende gordijnen. Zo geeft u uw interieur een luxueuze, warmere uitstraling en geniet u ook van de vele voordelen die deze gordijnen bieden. Voor een 2-in-1 raamproduct kunt u kiezen voor het Versus® gordijn. Dit gordijn is zowel transparant als verduisterend en kan dus multifunctioneel ingezet worden. Bent u niet helemaal zeker of die verduisterende gordijnen wel bij uw interieur passen? Uw woonspecialist van VDD Interieur in Brasschaat helpt u graag. U krijgt er raad op maat en ziet met eigen ogen de vele mogelijkheden die er zijn qua gordijnstoffen, verduisteringsstoffen en gordijnplooien. Maak snel een afspraak voor vrijblijvend advies!

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloerkleden

ook bij VDD interieur