HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, mooi in elk interieur

Wie Iso Plissé® gordijnen in huis heeft, die weet dat deze unieke gordijnen echte blikvangers zijn. Met hun speciale, bekende honingraatstructuur vallen ze overal op. En ze passen ook overal bij, want ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ramen. Dat is niet anders voor de verduisterende variant van deze gordijnen. Van heel kleine tot net heel grote ramen, voor verduisterende Iso Plissé® gordijnen is het geen probleem. Maar ook in veranda’s, veluxen, lichtkoepels en ramen met bijzondere vormen zijn de verduisterende Iso Plissé® gordijnen op hun plaats. En hun multi-inzetbaarheid is lang niet hun enigste voordeel. U kan ze laten maken in eindeloos veel kleuren en in heel wat mooie, verschillende stoffen, sommige met een lichte structuur. Zo kunt u die Iso Plissé® gordijnen in huis halen die perfect bij uw smaak en interieur passen. Krijgt u daar graag advies bij? Of kan u moeilijk kiezen? Geen probleem. Gilles van VDD Interieur helpt u met plezier. Kom snel eens langs op de Bredabaan in Brasschaat of maak een afspraak!

In verschillende plooibreedtes beschikbaar

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Drie plooibreedtes dus, en dat zijn drie andere uitstralingen. Hebt u thuis een groot raam en kiest u daar gordijnen met brede plooien voor, dan zorgt dat voor een stoer effect. Zoekt u Iso Plissé® gordijnen voor kleinere ramen of voor ramen met een smalle glaslijst, dan zijn de smalle plooien heel geschikt. Die maken uw interieur nog eleganter. En ja ook in draaikiepramen kunt u de Iso Plissé® gordijnen plaatsen. Boort u liever geen gaten in het kozijn voor de montage? Laat uw Iso Plissé® gordijnen dan monteren met het ultramakkelijke EasyClick-systeem.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

In combinatie met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen hebben hun naam niet gestolen: ze zijn écht verduisterend. Ze hebben zelfs geen gaatjes voor de koorden die de stof ophalen, want die koorden zitten netjes aan de binnenzijde verwerkt. Ze laten dus helemaal geen licht door en dat is superhandig, zeker voor de slaapkamer. Maar overdag is dat waarschijnlijk net te donker voor u. Combineer deze unieke raamdecoratie daarom met transparante gordijnen of in-betweens. Zo maakt u uw interieur nog een tikje stijlvoller en hebt u overdag geen directe inkijk maar wel een mooie lichtinval.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Wie op zijn kamer mooie lichtkoepels heeft of wie op zolder slaapt, die weet dat het vroege ochtendlicht of te veel warmte de nachtrust heel erg kunnen verstoren. Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn dan een gedroomde oplossing. Die kunnen in elk type raam worden geplaatst en maken de ruimte echt pikdonker. Ze zijn ook isolerend: ze houden de warmte buiten of net binnen. Ook qua bediening zit u met de Iso Plissé® gordijnen helemaal goed: u hebt volop keuze uit gemakkelijke en handige bedieningsvormen zodat u de gordijnen altijd open of dicht kunt zetten zoals u dat wenst.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnenschoonmaken

Vraagt u zich af hoe u deze unieke raamdecoratie moet onderhouden? Niets is makkelijker. Want de verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn stofwerend afgewerkt. Het is al voldoende ze zo nu en dan af te vegen met een borstel. Wast u ze liever eens met water? Dat kan bij de meeste stoffen. Check het wasvoorschrift en zorg dat bij de elektrisch bedienbare uitvoeringen het water niet bij de apparatuur komt.

Op maat gemaakte verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Raamdecoratie moet perfect aansluiten bij een interieur. Daarom laat VDD Interieur alle verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat maken. Dus ook op maat van uw interieur. Ga eens langs op de Bredabaan om er de vele kleuren en stoffen te zien waarin de Iso Plissé® gordijnen beschikbaar zijn. U krijgt er persoonlijk interieuradvies als u dat wenst. Wilt u deze unieke raamdecoratie in huis halen, dan meet Gilles alle ramen bij u thuis op zodat de gordijnen op maat gemaakt kunnen worden. Zo geniet u binnen de kortste keren van deze geweldige blikvanger in uw huis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur