HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Transparante plisségordijnen passen altijd

Plisségordijnen vallen op door hun elegantie en door hun superpraktische kantje. Want welke venstervorm u thuis ook heeft, plisségordijnen zijn er vrijwel zeker geschikt voor. Bij VDD Interieur vindt u plisségordijnen in heel wat verschillende kleuren, stoffen en structuren. Van een strak basiskleur tot een fel en hip kleurtje … Hier vindt u altijd net wat uw interieur nodig hebt. Houdt u heel erg van het mooie daglicht en wilt u daar continu van genieten? Dan zijn transparante plisségordijnen alles wat u zoekt.

Goede akoestiek, isolatie en sfeer

Transparante plisségordijnen combineren twee bijzondere zaken: ze zorgen voor een warme en natuurlijke lichtinval én u kan er gemakkelijk doorheen kijken. U verliest dus geen zicht naar buiten. Liever ’s avonds wat meer privacy? Combineer ze dan met mooie overgordijnen. Dit geeft de ruimte niet alleen meer schwung, het dempt ook het geluid en houdt de warmte buiten of net binnen. Win-win-win!

Verschillende plooibreedtes, verschillende effecten

Omdat elk raam en elk interieur anders is, zijn de transparante plisségordijnen beschikbaar in 2 verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm. De bredere plooi is aan te raden bij grote ramen, die zorgt voor een stoer effect. Hebt u net een smalle glaslijst waar het gordijn in moet passen, dan kiest u best voor de smalle plooi. Want die past daar ook. En daarom is de smalle plooi ook populair bij draaikiepramen en veranda’s.

Extra coating als fijn extraatje

Plisségordijnen blijven verrassen. Want verschillende stoffen van deze gordijnen zijn uitgerust met een extra coating. Zo hebben we bij VDD Interieur plisségordijnen met een weerkaatsende coating. Handig, want die coating weert zowel warmte als licht. Ideaal als u in de zomer bepaalde ruimtes donker en koel wilt houden. Veel coatings zijn ook vlamvertragend.

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

Ook aan het schoonmaken van transparante plisségordijnen is gedacht, want ze zijn behandeld om ze stofwerend te maken. Het enige dat u moet doen om ze mooi en netjes te houden, is ze af en toe schoonvegen met een borstel. Wast u ze toch graag eens met water? Volg dan gewoon het wasvoorschrift. Heeft u plisségordijnen die elektrisch bedienbaar zijn, let dan extra op dat het water niet met de elektronica in contact komt.

De meest gemakkelijke montage

Plisségordijnen monteren is niet moeilijk. Want ze zijn ook beschikbaar met het supergemakkelijke EasyClick-systeem. De perfecte manier om de gordijnen zonder boorgaten in het kozijn te bevestigen. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en is kindveilig, de perfecte keuze voor de kinderkamer dus. Ook aan de looks hebben we gedacht: het is mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij u thuis?

Als een blok gevallen voor deze transparante plisségordijnen? Gelijk heeft u! Spring snel binnen bij VDD Interieur om te zien wat allemaal mogelijk is. Of laat de ramen in uw huis meteen door uw woonspecialist opmeten. Hij laat de plissés voor u op maat en smaak maken en zorgt ervoor dat ze daarna netjes bij u thuis geïnstalleerd worden. Zo is uw interieur helemaal af.

 

Vloeren

ook bij VDD interieur