HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Gilles van VDD interieur heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Marble

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Emma

Transparante gordijnen

Met transparante gordijnen geniet u van een mooie, sfeervolle lichtinval in huis, en beperkt u tegelijkertijd de directe inkijk. Bij VDD Interieur vindt u deze gordijnen in heel wat verschillende varianten, dessins en kleuren. En we hebben ze natuurlijk in elke maat en met elke plooi. De keuze is zo groot dat kiezen misschien moeilijk wordt. Gelukkig staat uw woonspecialist van VDD Interieur met raad en daad voor u klaar. Afspraak op de Bredabaan in Brasschaat!

Groot assortiment

Bij VDD Interieur vindt u transparante gordijnen in heel wat verschillende stofsoorten. Wij bieden alleen gordijnen aan die gemaakt zijn van innovatieve garens, volgens de laatste technieken. Hierdoor behouden de gordijnen in ons assortiment beter hun kleur en zijn ze vochtbestendig. Ze zijn bovendien gemakkelijk te reinigen omdat ze vuilafstotend zijn en ze zorgen voor warmte- en geluidsisolatie, wat hen financieel nog interessanter maakt. En ze zijn ook brandvertragend. Alleen maar voordelen dus.

De juiste plooi voor transparante gordijnen

Ook transparante gordijnen kunnen geleverd worden in elke gewenste plooi, afhankelijk van uw smaak en van wat past bij uw interieur. Een enkele plooi bijvoorbeeld is ideaal als u een rustig, strak vallend gordijn wilt. Liever een rijkere uitstraling in huis? Dan is een dubbele plooi, of dubbele retourplooi perfect. Wie voor een klassieke look gaat, kiest de Tri-plooi. En bij rustieke of stoere interieurs is de ingeslagen ring de beste keuze. De laatste trend in gordijnplooien is de ‘Wave’. Dat is een perfect golvende plooi die het gordijn strak en gelijk plooiend doet vallen. Uiteraard moeten de plooien die u voor de transparante gordijnen kiest goed passen bij eventuele overgordijnen. Gilles van VDD Interieur geeft u daar graag advies over.

Vlamvertragende gordijnen, extra veilig

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Net daarom is het belangrijk dat u uw huis zo inricht dat vlammen zich bij brand niet snel kunnen verspreiden. Zo geeft u uzelf meer tijd om het vuur te (laten) blussen of om uzelf en uw gezin in veiligheid te brengen. Een deel van onze collectie transparante gordijnen is vlamvertragend en voldoet aan strenge internationale normen. Zo beperkt u het risico op brandschade of brand. Als u transparante gordijnen kiest voor een kantoorruimte, is dit trouwens vaak een vereiste.

Persoonlijk advies in transparante gordijnen

De stijlvolle, transparante gordijnen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze hebben ook een gigantisch voordeel: ze dempen het geluid. Een aangename extra in huizen die met stenen vloeren en betonnen muren zijn afgewerkt. Dit geluiddempende effect wordt natuurlijk versterkt als u uw transparante gordijnen combineert met mooie overgordijnen of verduisterende gordijnen. Weet u graag welke combinatie het best past in uw interieur? Of zoekt u inspiratie voor een compleet nieuwe inrichting? Ga dan eens kijken en luisteren bij VDD Interieur voor advies op maat. U kan er de vele kleurstalen en stoffen zien en voelen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur

Bloem