Onze beoordeling

Transparante Duette®Shades

praktisch en prachtig

Transparante Duette®Shades

praktisch en prachtig

Transparante Duette®Shades

praktisch en prachtig

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service van Gilles van VDD interieur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Transparante Duette®Shades, praktisch en prachtig

De elegante Duette®Shades springen meteen in het oog met hun mooie honingraatstructuur. U vindt deze blikvangers bij VDD Interieur in Brasschaat. Kom er snel eens langs voor wooninspiratie en voor persoonlijk interieuradvies. Wilt u een echte parel in huis halen die vele praktische voordelen biedt? Kom dan zeker de transparante duette gordijnen bewonderen. Die zorgen niet alleen voor een subtiele lichtinval, ze zijn ook energiebesparend en ideaal bij gebruik van een beeldscherm.

Van smalle tot brede plooien

Bij VDD Interieur vindt u de transparante Duette®Shades in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Naargelang de grootte van uw ramen of van het effect dat u beoogt, kiest u een andere plooibreedte. De brede plooi is perfect voor grote ramen en geeft uw interieur een stoere look. Heeft u thuis ramen met een smalle glaslijst, zoals draaikiepramen? Dan zijn de smalle plooien heel geschikt. Want: hoe kleiner de plooi, hoe minder stof er buiten de glaslijst steekt. Dit oogt natuurlijk veel mooier. Een smalle plooi geeft ook een superelegante uitstraling, wat mooi tot z’n recht komt in een smaller raam.

Interieuradvies op maat

Smaken verschillen en geen enkel interieur is hetzelfde. Wat uw stijl ook is, bij VDD Interieur hebt u een overvloedige keuze aan kleuren en stoffen met een lichte structuur. We kunnen dus zeker die duette gordijnen voor u laten maken die perfect bij uw inrichting passen. Vindt u het moeilijk om een kleur te kiezen? Zaakvoerder Gilles geeft u graag interieuradvies op maat. Kom snel langs op de Bredabaan in Brasschaat. Naast een uitgebreide keuze vindt u er ook een uitstekende service!

Zo handig: het top-down-systeem

Hoeveel licht een stof doorlaat of tegenhoudt, dat wordt bepaald door het verschil in weefsel, dikte en coating. De transparante duette gordijnen zorgen voor een maximale lichtinval terwijl ze tegelijkertijd het licht mooi filteren. Wilt u graag meer licht, of kijkt u graag ongestoord naar buiten? Schuif ze dan zo ver open als u wenst. U kan ze in elke positie laten hangen, dankzij het handige top-down/bottom-up-systeem. Bedekt u graag maar een deeltje van de ruit? Ook dat kan met de Duette®Shades. U kan zowel de boven- als onderzijde onafhankelijk van elkaar bedienen.

In combinatie met verduisterende gordijnen

Heeft u ’s avonds graag extra privacy? Combineer uw transparante Duette®Shades dan met verduisterende gordijnen. Die combi is niet alleen mooi om naar te kijken, ze maakt uw interieur extra stijlvol en is ook ideaal voor het dempen van geluid.

Elektrisch bedienbaar

De Duette®Shades zijn op verschillende manieren te bedienen, afhankelijk van uw wensen. Met een draaistok, maar ook met kindveilige koorden. En de koorden waarmee deze raamdecoratie wordt opgehaald of neergelaten, lopen tussen de stoffen door, u ziet ze dus niet zitten. Maakt u het zichzelf graag extra gemakkelijk? Dan kan u de transparante duette gordijnen ook elektrisch bedienbaar maken. Met een druk op de knop regelt u zo de lichtinval.

Energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend

U kan de transparante Duette®Shades in verschillende stoffen laten maken. Veel van die stoffen zijn energiebesparend en zorgen tot wel 25% minder warmteverlies. Ideaal voor de portefeuille! Vele stoffen zijn ook vlamvertragend, en ze zijn allemaal behandeld waardoor ze stofwerend zijn. Dat maakt het onderhoud supergemakkelijk. Gewoon regelmatig afborstelen is al genoeg. Komt er op een of andere manier toch een hardnekkige vlek op uw duette gordijnen, dan kunnen de meeste gewassen worden. Let daarbij wel op het wasvoorschrift en zorg dat de elektronica niet in contact komt met water.

Duette®Shades voor de werkplek

Transparante duette gordijnen zijn een ideale keuze voor de werkplek. Ze filteren het licht op een aangename manier waardoor u overdag in natuurlijk licht werkt zonder storende reflectie in het beeldscherm. Dat maakt de Duette®Shades ook geknipt voor woonkamers waar u televisie wilt kijken zonder gestoord te worden door de zon.

Op maat gemaakte Duette®Shades bij VDD Interieur

Kom snel de collectie transparante Duette®Shades bewonderen bij VDD Interieur in Brasschaat. Maak een afspraak met Gilles en hij geeft u met plezier persoonlijk interieuradvies en uitleg over de vele mogelijkheden. Als u kiest voor deze mooie en praktische gordijnen, dan zorgen wij dat ze perfect op maat gemaakt worden. En we zorgen ervoor dat ze netjes bij u thuis geïnstalleerd worden.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur