HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filtert u licht zoals u wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Stoffen lamellen brengen sfeer in elk interieur

Bij het kiezen van raamdecoratie, houdt u met veel rekening. Ze moet functioneel zijn, de lichtinval goed regelen, een bepaalde uitstraling hebben … Voor een warm en knus sfeertje is textiel een aanrader. Onze stoffen verticale lamellen bijvoorbeeld maken uw interieur extra gezellig en sfeervol, en ze passen in zo goed als elke ruimte. Natuurlijk zijn ze ook beschikbaar in een heel scala aan kleuren. Of u nu een rustig basiskleur zoekt of juist een trendy, hip kleurtje wilt, we hebben het allemaal. De keuze is zo groot dat u ze best zelf komt bekijken. Afspraak bij VDD Interieur op de Bredabaan in Brasschaat!

Warmtewerend en vlam vertragend

Stoffen verticale lamellen zijn niet alleen mooi en decoratief, ze bieden nog veel meer opties. Zoekt u raambekleding voor de zonkant van uw huis? Geen probleem! Want bepaalde verticale textiellamellen zijn voorzien van een weerkaatsende coating die zowel het licht als de warmte optimaal weert. Perfect voor die plaatsen waar de zon het in de zomer net té warm maakt. De stoffen verticale lamellen kunnen ook vlamvertragend worden gemaakt. Want het is altijd interessant uw huis zo in te richten dat vuur zich niet snel kan verspreiden. Zo hebt u in geval van brand meer tijd om het vuur te (laten) blussen en uzelf en uw gezin in veiligheid te brengen.

Stoffen lamellen, ook voor vochtige ruimtes …

Waarom zou u uw badkamer of keuken niet zo’n warme, knusse sfeer geven? U brengt daar toch veel tijd door? Goed nieuws: er bestaan stoffen verticale lamellen die in vochtige ruimtes opgehangen kunnen worden. De stof is dan vocht- en schimmelwerend en bijgevolg perfect bruikbaar in deze ruimtes. U bent dus niet beperkt tot verticale lamellen uit pvc en aluminium voor uw keuken of badkamer.

… en werkruimtes

Verticale lamellen kunnen met heel wat verschillende stoffen gemaakt worden. Stoffen die stuk voor stuk anders zijn en andere eigenschappen hebben. Zo verschillen de stoffen onderling qua dikte, weefsel en coating. Houdt u van veel licht in huis, dan zijn transparante verticale lamellen een aanrader. Die zorgen voor een maximale lichtinval in de woning. Liever toch wat minder licht in huis of op kantoor? Kies dan voor stoffen verticale lamellen die minder licht doorlaten. Zo kunt u ongestoord uw beeldscherm lezen en toch nog genieten van het natuurlijke daglicht. Ideaal!

Transparante lamellen met houten jaloezieën

Stoffen verticale lamellen gaan ook heel goed samen met andere raamdecoratie. En dat zorgt voor extra effect. Transparante stoffen lamellen doen het bijvoorbeeld uitstekend met houten jaloezieën. Die combinatie zorgt voor een warm effect dat ook verduisterend werkt indien nodig.

Reinigen van stoffen lamellen

Natuurlijk vraagt u zich af hoe u die stoffen verticale lamellen proper houdt. Alles hangt af van welke stof ze zijn gemaakt. Sommige stoffen lamellen maakt u schoon met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. Is de stof geschikt voor handwas? Haal de lamellen dan uit de rail en verwijder de ketting onderaan en de verzwaringsplaatjes. Was de lamellen, spoel ze af met lauw water en hang de lamellen nat terug met de verzwaringslat en ketting onderaan. Bepaalde stoffen lamellen zijn ook wasbaar in de machine. Kijk daarvoor op het wasvoorschrift en vraag er advies over aan Gilles van VDD Interieur als hij de lamellen bij u komt installeren.

Persoonlijk advies voor uw stoffen lamellen

Benieuwd of die stoffen verticale lamellen ook in uw huis of werkplek tot hun recht komen? En wilt u weten welk type u dan best neemt? Bij VDD Interieur in hartje Brasschaat helpen ze u met plezier en met kennis van zaken verder. U krijgt er persoonlijk interieuradvies en ontdekt de eindeloze mogelijkheden en ontwerpen. Tot op de Bredabaan?

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur