HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende plisségordijnen: licht in huis zonder inkijk

Lichtdoorlatende plisségordijnen combineren twee fijne eigenschappen: ze laten genoeg daglicht door zonder dat er inkijk is. Zo geniet u zowel van heerlijk daglicht als van uw privacy. Dat maakt deze raamdecoratie uitstekend voor heel veel plaatsen: de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of uw kantoor. Dankzij het praktische top-down/bottom-up-systeem plaatst u de plisségordijnen op die hoogte die u graag wilt. Op ooghoogte bijvoorbeeld. Zo valt er aangenaam veel licht in huis, maar vermijdt u vervelende, nieuwsgierige blikken.

Voldoende privacy, ook met lichtdoorlatende plissés

Geniet u ’s avonds graag van optimale privacy? Combineer uw lichtdoorlatende plisségordijnen dan met mooie overgordijnen. Bij VDD Interieur in hartje Brasschaat hebt u eindeloos veel keuze. Overgordijnen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze hebben ook vele andere voordelen. Zo dempen ze het geluid, wat de akoestiek in huis meteen stukken aangenamer maakt. Nog een voordeel: ze isoleren de warmte. Goed nieuws voor uw energiefactuur!

Verschillende plooibreedtes, ander effect

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn verkrijgbaar in plooibreedtes van 20 en 32 mm. De brede plooien zijn het mooist bij grote ramen en geven het geheel een stoer effect. De smalle plooi is ideaal voor kleinere ramen en zorgt voor een elegante, verfijnde toets. De smalle plooi wordt ook vaak gebruikt bij draaikiepramen en veranda’s, omdat ze in die kozijnen past.

Licht op het beeldscherm? Niet met lichtdoorlatende plisségordijnen!

Licht dat op uw pc of televisie valt, dat is bijzonder storend. Wie veel achter een beeldscherm zit, kent het probleem. Maar met lichtdoorlatende plisségordijnen hebt u daar geen last van! Die belemmeren de lichtinval in grote mate waardoor ongewenste reflectie niet meer mogelijk is. Zelfs niet bij werkkamers met ramen aan de zuidkant! En dankzij de superpraktische bediening stelt u ze op elk moment in zoals u dat wilt. Met de hand, via een draaistang of bedieningsstok. Of, als u het extra gemakkelijk wilt, met een simpele druk op de knop.

Coating bij plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen hebben vaak een extraatje. Want veel stoffen van deze gordijnen zijn voorzien van een coatinglaag. Een weerkaatsende coating bijvoorbeeld, die zowel het licht als de warmte weert. Handig om de ruimte lekker koel te houden in de zomer. En er is ook een grote keuze aan vlamvertragende plissés.

Plisségordijnen schoonmaken

Raamdecoratie moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en makkelijk te onderhouden. Plisségordijnen hebben het allemaal. Ze worden namelijk stofwerend gemaakt. Ze af en toe eens schoonvegen met een borstel is al genoeg om ze te onderhouden. Wast u ze toch graag een keer? Kijk dan op het wasvoorschrift en zorg dat het water niet bij de elektronica komt.

Zonder boren in het raamwerk

Het monteren van lichtdoorlatende plisségordijnen is supergemakkelijk. Want deze gordijnen gebruiken het ultrahandige EasyClick-systeem. Dit is een praktische constructie waarbij u de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Ze zijn beschikbaar in verschillende RAL-kleuren, 100 % kindveilig en heel mooi afgewerkt, natuurlijk.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Lichtdoorlatende plisségordijnen op uw maat

Kunt u niet wachten om die lichtdoorlatende plisségordijnen in huis te halen? Ga langs bij VDD Interieur in Brasschaat, daar krijgt u meteen een idee van de vele mogelijkheden die u hebt voor deze prachtige gordijnen. Eens u weet wat u wilt, zal zaakvoerder Gilles de ramen bij u thuis opmeten, de gordijnen op maat laten maken en ze nadien netjes in uw huis installeren. U hoeft niets te doen, alleen te kiezen. Tot snel bij VDD Interieur?

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur