HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende paneelgordijnen: licht én privacy

U houdt van uw privacy, maar ook van een heerlijke lichtinval in huis? Met lichtdoorlatende paneelgordijnen of Japanse panelen krijgt u beide. Want deze unieke gordijnen zijn dik genoeg om directe inkijk naar binnen te vermijden. En ze zijn dun genoeg om voldoende licht door te laten. Net als alle andere paneelgordijnen zijn de lichtdoorlatende heel geschikt bij schuiframen en grote ramen met een hoogte tot wel 3 meter. Het zijn dus verduisterende gordijnen die tegelijkertijd genoeg licht doorlaten. Onmogelijk, denkt u? Kom ze dan snel met eigen ogen bewonderen bij VDD Interieur in hartje Brasschaat!

Veel kleuren, patronen en verschillende eigenschappen

Smaken verschillen, dat weten we goed bij VDD Interieur. Daarom zijn onze lichtdoorlatende paneelgordijnen beschikbaar in een heel uitgebreid scala aan patronen, eigenschappen en kleuren, van basis tot trendy. U vindt bij ons zeker die paneelgordijnen die perfect bij u passen. En die van uw huis een echte thuis maken.

Vlamvertragende en warmtewerende stoffen

Bij VDD Interieur maken we uw lichtdoorlatende paneelgordijnen altijd op maat. U kiest hoe ze eruitzien en van welke stoffen ze worden gemaakt. U bepaalt dus welke fijne extraatjes ze hebben. Houdt u graag de warmte binnen of net buiten huis? Laat uw lichtdoorlatende paneelgordijnen dan warmtewerend maken met een metaalachtige coating. Veel van deze unieke Japanse panelen hebben eveneens een vlamvertragende functie omdat ze gemaakt zijn volgens strenge Duitse en/of Franse normen.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen onderhouden

Nog een voordeel van lichtdoorlatende paneelgordijnen: ze zijn doorgaans heel eenvoudig schoon te maken. En om dat schoonmaken nóg gemakkelijker te maken, kan u de gordijnen van een teflon coating laten voorzien. Die vormt een vuilafstotende beschermlaag voor de gordijnstof. Zo wordt het schoonmaken echt kinderspel, en soms zelfs overbodig. Gaat u voor paneelgordijnen zonder die coating, dan is het nog altijd simpel. Komt er een vlek op de stof, dan verwijdert u die met een droge doek of borstel. Schrob of wrijf zeker niet te hard, en gebruik geen schoonmaakmiddel. Wilt u graag advies van een professional of is er een hardnekkige vlek die er niet uit gaat? Bij VDD Interieur weten ze hoe ze die moeten aanpakken.

Combinaties voor uw interieur

Combineer uw lichtdoorlatende paneelgordijnen of Japanse panelen met andere raamdecoratie voor een uniek interieur dat in het oog springt. Plaats bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen tegen het raam, zo kan de ruimte zelfs met de lichtdoorlatende stof helemaal donker gemaakt worden. Er zijn heel wat mogelijkheden, te veel om op te noemen. Ga daarom langs bij uw woonspecialist in Brasschaat. Daar ziet u wat allemaal mogelijk is met deze veelzijdige raamdecoratie. Heerlijk inspirerend!

Lichtdoorlatende paneelgordijnen op maat

Er zijn talloze manieren om lichtdoorlatende paneelgordijnen af te werken. We kunnen ze dus net zo maken zodat ze perfect bij uw interieur passen. Zo kan u een paneel van verschillende kleuren stof laten maken. Maar u kan ook meerdere panelen in bijpassende kleuren combineren. Heeft u een industrieel interieur? Dan kunnen panelen met dwarse houten latjes erop zorgen voor een bijzonder contrast. Heeft u in één enkele ruimte zowel grote als kleine ramen? Laat dan zowel uw paneelgordijnen als uw rolgordijnen maken in dezelfde stof. Zo krijgt u een uniforme stijl die uw interieur mooi in balans brengt. Graag meer ideetjes en inspiratie? Maak een afspraak bij VDD Interieur voor advies én gordijnen op maat. Zaakvoerder Gilles geeft u met plezier persoonlijk interieuradvies, zodat u de lichtdoorlatende paneelgordijnen op maat kunt laten maken.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloerkleden

ook bij VDD interieur