HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor u ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heeft u kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoeft u niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, perfect voor ongewone ramen

Hebt u heel grote ramen thuis? Of ramen met een ongewone vorm, zoals driehoeken, erkerramen, dakramen, lichtkoepels of schuine ramen? De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn er dé perfecte raamdecoratie voor. Dankzij hun speciale honingraatstructuur zijn Iso Plissé® gordijnen bijzonder elegant. Maar ze zijn ook bijzonder praktisch, door hun vele toepassingen en voordelen. Een prachtige aanwinst voor uw interieur die zeker niet onopgemerkt blijft.

Andere plooibreedte, andere uitstraling

Graag een stoere uitstraling of juist een verfijnde? Dankzij de drie verschillende plooibreedtes van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen is het allemaal mogelijk. Met een smalle plooi van 25 of 32 mm geeft u kleine ramen met een smalle glaslijst een elegante look. De brede plooi van 64 mm maakt grote ramen extra stoer. U ziet het: er zijn zoveel mogelijkheden, ga ze snel bekijken bij VDD Interieur!

Grote keuze aan kleuren en stoffen bij lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in heel wat kleuren en stoffen. Zo kunnen we ze net zo maken dat ze perfect passen in uw interieur. Of u nu een rustieke, retro, of meer stedelijke stijl hebt … Iso Plissé® gordijnen passen altijd en overal. Er valt veel te vertellen over alle kleuren en stoffen die er zijn. Maar het beste komt u ze gewoon zelf ontdekken bij uw woonspecialist in Brasschaat. Bij VDD Interieur op de Bredabaan vindt u gegarandeerd die lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen die perfect bij uw smaak en uw interieur passen.

Mooi met overgordijnen

Houdt u van daglicht in huis maar ziet u ook graag door uw gordijnen heen wat buiten gebeurt? Met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen kunnen beide! Kijkt u overdag graag ongestoord naar buiten? Laat ze dan maken in het handige top-downsysteem, zo zet u ze makkelijk vast op de hoogte die u wenst. Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen geven u overdag de gewenste privacy. Graag ’s avonds wat extra privacy? Combineer ze dan met mooie gevoerde gordijnen. Dat is niet alleen bijzonder praktisch, ze geven uw interieur ook een luxueuzere touch en zorgen voor een aangename akoestiek. Win-win!

LichtdoorlatendeIso Plissé® gordijnen in een dakraam of lichtkoepel

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn de ideale keuze voor grote ramen, ramen met bijzondere vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. Natuurlijk moeten ze dan gemakkelijk open en dicht kunnen. Daarom zijn Iso Plissé® gordijnen beschikbaar met diverse bedieningsvormen, van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. De koorden die de stof ophalen en neerlaten, zitten mooi weggewerkt tussen de stoflagen. U ziet ze dus niet! Het resultaat? Mooie en strak afgewerkte Iso Plissé® gordijnen. Ideaal voor uw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Reinigen van lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Vraagt u zich af hoe u deze prachtige gordijnen schoonmaakt? Eenvoudig, met een borstel. Meer is meestal niet nodig, want lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn stofwerend. Als het nodig is, kunnen de meeste stoffen gewassen worden. Volg dan gewoon nauwkeurig het wasvoorschrift en let bij de elektrische variant natuurlijk op met water. Goed om te weten én mooi meegenomen: de lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® gordijnen zijn energiebesparend (tot wel 25%) en vlamvertragend.

Handig voor elk beeldscherm

U kent het wel: licht op een beeldscherm is storend. Of dat nu op kantoor op uw computer is of in de woonkamer waar de televisie vlak bij een raam staat. Met de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen hebt u dit probleem niet. Want ze filteren het licht zodat er geen ongewenste lichtreflectie op de schermen valt. Zo kijkt u ongestoord televisie of werkt u ongestoord op uw pc.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen op maat

U vindt uw lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen in hartje Brasschaat, bij VDD Interieur. U krijgt er niet alleen de hele collectie te zien, u krijgt er ook persoonlijk interieuradvies zodat u de juiste keuze kan maken. Kiest u voor deze bijzondere gordijnen? Dan komt zaakvoerder Gilles uw ramen nauwkeurig bij u thuis opmeten zodat uw lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen helemaal op maat gemaakt kunnen worden. En hij zorgt er daarna voor dat ze netjes bij u thuis worden geïnstalleerd.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur