HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen. Strak en gemakkelijk.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Rolhor, ideaal voor de slaapkamer of zolder

Een rolhor is een populaire keuze voor slaapkamers. En dat is niet zo verbazend, want het is dé manier om frisse lucht binnen te laten en tegelijkertijd insecten en pollen buiten te houden. Met een rolhor sluit u uw raam snel af, maar u zet het ook makkelijk weer open, om het dekbed te luchten bijvoorbeeld. De rolhor is ook supergeschikt voor veluxen. U kan ze bedienen met de hand, hoe groot uw raam ook is. Kan u moeilijk bij uw raam omdat het te hoog is geplaatst? Dan gebruikt u de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. Graag wat extra comfort? Laat uw rolhor dan elektrisch bedienbaar maken. Zo wordt het pas écht gemakkelijk! Gilles van VDD Interieur in Brasschaat geeft u graag advies en raad over welke rolhor het best bij u past.

Rolhor voor de slaapkamer …

’s Avonds in de slaapkamer nog even het licht laten branden en ‘s ochtends de kamer goed verluchten, zonder dat er insecten of pollen bij komen kijken. Dat kan als u een rolhor voor uw raam plaatst. Die rolhor sluit het raam helemaal af, terwijl er toch nog genoeg verse lucht binnenkomt. En moet het dekbed even buiten hangen ’s ochtends? Dan rolt u de hor snel en gemakkelijk omhoog.

… of de dakramen op zolder

De zolder is ‘s zomers een van de warmste plekken in huis. Een beetje frisse lucht is daar dus welkom. Goed nieuws: met een rolhor voor het dakraam is dat mogelijk. Want de rolhor past perfect op veluxen omdat ze tegen in het kozijn rondom de raamopening wordt geplaatst. Met de rolhor kan u dus in de zomer zorgeloos uw velux openzetten, ook als er een lichtje brandt. U zal niet gestoord worden door vervelende insecten of pollen. U zal er dus niet wakker van liggen.

Kies het vliegengaas voor uw rolhor

Er bestaan verschillende soorten vliegengaas, elk met een eigen bijzonderheid. Wij helpen u graag het juiste te kiezen, afhankelijk van uw situatie en wensen. Last van hooikoorts? Dan is pollenwerend gaas ideaal voor u. Dit gaas houdt tot 90% van de pollen tegen. We hebben ook het unieke, extra transparante gaas Transpatec® dat lekker veel licht doorlaat. Benieuwd hoe deze verschillende soorten vliegengaas eruitzien en wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Spring binnen bij woonspecialist VDD Interieur in Brasschaat. Daar ziet u wat allemaal mogelijk is en u krijgt er advies op maat. U vindt onze winkel op de Bredabaan, achter het bushokje. We zijn elke namiddag open van dinsdag tot en met zaterdag, van 13.30 tot 17.30. Op zaterdag zijn we er ook ’s ochtends voor u, van 10 tot 12 u. Tot snel?

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloerkleden en tapijt

ook bij VDD interieur