HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterende rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Rolgordijnen, geschikt voor élk raam

Welke ramen u thuis ook hebt, er passen zeker rolgordijnen op. Want deze bijzondere raamdecoratie is geschikt voor heel grote ramen, draaikiepramen en zelfs ramen in vochtige ruimtes. Wilt u graag rolgordijnen in huis halen? Bij VDD Interieur in centrum Brasschaat kiest u uit enorm veel soorten. En u vindt er geweldige inspiratie, vakkundig advies en deskundige hulp bij het opmeten en ophangen van uw rolgordijnen. Afspraak op de Bredabaan!

Functioneel en sfeervol

Hoe zien uw ideale rolgordijnen eruit? Bij VDD Interieur kiest u uit gigantisch veel verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend en met verschillende weefsels en stofdiktes of met een coating of screendoek. Rolgordijnen zijn niet alleen bijzonder praktisch, ze gaan ook heel goed samen met andere gordijnen om een bijzondere sfeer in huis te creëren. Zo zijn verduisterende rolgordijnen met in-betweens of transparante gordijnen een stijlvolle combinatie in een modern interieur.

Voor grote en heel grote ramen

Grote ramen in huis? Rolgordijnen kunnen die aan! Want ze kunnen tot 4,2 meter breed gemaakt worden! Zijn uw ramen nog breder dan dat? Ook dan vinden we een oplossing! We kunnen bijvoorbeeld twee gordijnen koppelen zodat ze samen tot 7 meter breed zijn. Zo is het zelfs mogelijk om heel grote raamoppervlakken te bekleden met prachtige rolgordijnen.

De oplossing voor draaikiepramen

Draaikiepramen zijn hot en hip. Alsmaar meer mensen kiezen ervoor. Logisch, want deze ramen zijn gewoon superhandig. Alleen is het niet zo simpel om er gordijnen voor te vinden. Maar dat is buiten de rolgordijnen gerekend! Die kunnen wel heel goed geplaatst worden op een draaikiepraam, door ze te voorzien van zijgeleiding. Zo blijft het gordijn mooi strak voor het raam zitten, ook als u het raam kantelt. Want het zit aan de zijkant vast in de zijgeleiding.

Ook in de badkamer en keuken

Het zal u niet verbazen dat de luchtvochtigheid in uw badkamer en keuken hoog is. Als u raamdecoratie zoekt voor deze ‘natte’ ruimtes, houdt u daar best rekening mee bij de materiaalkeuze. Wilt u er graag rolgordijnen? Dan raden we u aan ze te voorzien van een screendoek. Dat is een speciale, vocht- en schimmelwerende stof die bestand is tegen vochtige ruimtes. Aangezien VDD Interieur alle rolgordijnen op maat laat maken, kan u vragen ze te voeren met een screendoek zodat schimmel geen kans krijgt. Nog een voordeel van dit speciale doek: het is heel gemakkelijk te reinigen, gewoon met een licht vochtige vod.

Raamklinken vermijden

Raamklinken zijn bekende, irritante obstakels voor raamdecoratie. Maar ze zijn eigenlijk heel eenvoudig te vermijden. Hoe? Gewoon door het gordijn contra-rollend op te leveren. Dat betekent dat de stof niet aan de achterzijde van de rol afrolt, maar aan de voorzijde. Hierdoor blijft de stof verder van het kozijn en zo raken de rolgordijnen de raamklinken niet. Hebt u thuis een ‘lastige’ hoek met ramen? Dan is een contra-rollend gordijn daar ook een ideale keuze, want dat kan de kier mooi verkleinen.

Makkelijke montage

U kan rolgordijnen laten voorzien van een montageprofiel, zo kan u ze makkelijker ophangen. Het montageprofiel wordt aan het plafond of tegen de wand gemonteerd, waarna het rolgordijn heel eenvoudig geplaatst kan worden. Doet u dit liever niet zelf? Geen probleem. Uw woonspecialist bij VDD Interieur installeert alles met plezier voor u.

Rolgordijnen op uw maat

Staat u te popelen om rolgordijnen in huis te halen? Ga dan zeker langs bij VDD Interieur op de Bredabaan voor persoonlijk advies. Zaakvoerder Gilles zal u alles vertellen over de eindeloze mogelijkheden, kleuren en dessins. En hij staat klaar met tips op maat van uw huis. Heeft u grote ramen thuis? Dan laat u uw rolgordijnen misschien beter elektrisch bedienbaar maken. Erg handig! Eens u helemaal weet wat u wilt, zal uw woonspecialist alle ramen bij u thuis opmeten zodat de rolgordijnen op maat kunnen worden gemaakt en daarna worden geïnstalleerd.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Vloeren

ook bij VDD interieur