HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30

za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Een vliegenraam houdt pollen en insecten buiten

’s Avonds in bed nog snel wat lezen in dat ultraspannende boek terwijl het raam openstaat om te verluchten … Heerlijk toch? Tot die vervelende muggen of andere insecten de weg naar het licht hebben gevonden. Dat is heel wat minder. Niet alleen insecten kunnen u storen, ook pollen zijn heel irritant. Liet u bijvoorbeeld overdag al eens de slaapkamer verluchten terwijl er buiten gras werd gemaaid? Dan kent u het gevolg. Zowel insecten als pollen kunnen uw nachtrust verstoren. Maar daar kan ú verandering in brengen. Want met een vliegenraam of raamhor komen ze uw slaapkamer nooit meer binnen. Of elke andere ruimte in huis natuurlijk, want alle raamhorren bij VDD Interieur worden altijd op maat gemaakt. Zo kan u elk raam in uw huis van een perfect passende vliegenraam voorzien. En zo komen er geen insecten meer in.

Ideaal voor draaikiepramen

Hebt u thuis een draaikiepraam dat naar binnen open draait? Daar is een vast vliegenraam perfect voor. Deze raamhor werd namelijk speciaal gemaakt voor naar binnen draaiende ramen. Ze kan geplaatst worden op aluminium, kunststof en houten ramen. Bang voor gaten in het kozijn? Hoeft niet! Want dankzij de geavanceerde en ingenieuze afwerking van deze raamhor moet er helemaal niet geboord worden. En de bijzondere afdichting voorkomt beschadigingen aan het kozijn terwijl het vliegenraam wel perfect aansluit.

Nog meer voordelen van een vliegenraam

Vliegenramen of raamhorren hebben heel wat voordelen. U weet al dat ze bijzonder geschikt zijn voor draaikiepramen. Maar ze zijn ook perfect voor extra grote ramen en sluiten heel soepel. Natuurlijk wilt u niet dat een raamhor te veel opvalt in uw interieur, u wilt vooral dat ze erbij past. We letten dus extra op het design. Daarom zijn ze gemaakt met een aluminium kader en beschikbaar in een vijftal profielkleuren. En er is meer, want u kan ook het soort horrengaas en de kleur ervan kiezen!

Ontdek welk vliegenraam het best bij uw huis past

Een alternatief voor een vast vliegenraam is de rolhor of inzethor. Die hebben elk hun eigen voordelen en troeven. Welke hor het best bij uw situatie past, hangt af van het type raam, of u de hor er regelmatig uit wilt halen, en natuurlijk wat u makkelijk in gebruik vindt. Bij VDD Interieur in hartje Brasschaat vindt u alle beschikbare vliegenramen, ga ze daar dus zeker eens vergelijken! Zaakvoerder Gilles staat u met raad en daad bij en geeft u met plezier persoonlijk advies. Kiest u voor vliegenramen, dan zal hij ervoor zorgen dat uw ramen nauwkeurig bij u thuis worden opgemeten, zodat de raamhorren op maat kunnen worden gemaakt, met het gaas dat u wenst.

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloerkleden

ook bij VDD interieur