HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij VDD interieur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:
di t/m vr : 10:00-12:00 &
13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Onze showroom

Solution

Blue Leaf

Plisségordijnen

Silva® houten jaloezieën

Raamdecoratie op maat van uw leven

Lichtinval en privacy zijn natuurlijk heel belangrijk in uw woning. Veel zonlicht is zalig als u bijvoorbeeld in de woonkamer de was droogt. Maar als u in uw bureau op de pc werkt, is dat minder fijn. In de ene plaats hebt u graag veel licht, in de andere liever minder. Daarom zou het ideaal zijn als u voor elke ruimte afzonderlijk een andere lichtinval en dus andere sfeer kan kiezen. En dankzij raambekleding kan dat.

Met de juiste raamdecoratie, de juiste lichtinval

In uw huis is geen enkele ruimte helemaal gelijk. Elke plek is anders, elke plek heeft andere noden. Zo vindt u het in uw slaapkamer vast prettig dat u het er helemaal donker kan maken. Beter voor de nachtrust. In uw woonkamer is dat weer anders. Daar heeft u net wel graag veel licht, dat maakt het aangenamer. U ziet het, het is belangrijk de raambekleding per kamer te bepalen. Kies de beste raamdecoratie per ruimte en bepaal zelf hoeveel lichtinval u waar wilt. Bij VDD Interieur hebt u een heel uitgebreid gamma aan soorten, van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen over Duette®Shades en vouwgordijnen tot gordijnen, lamellen en paneelgordijnen.

De gewenste privacy

Ook privacy is superbelangrijk in huis. Maar de ene kamer vraagt meer privacy dan de andere. Het tijdstip kan daarbij doorslaggevend zijn. Zo wilt u overdag in de woonkamer waarschijnlijk graag naar buiten kijken en van veel lichtinval genieten. ‘s Avonds is dat anders. Dan wilt u geen pottenkijkers in huis, maar gewoon genieten van uw privacy. Met de juiste raamdecoratie is dat mogelijk. Want met de juiste raamdecoratie creëert u de gewenste privacy wanneer en hoe u dat wilt.

Combineer verschillende soorten raambekleding

Het is altijd een goed idee om verschillende soorten raambekleding te combineren. Plaatst u bijvoorbeeld in één ruimte twee verschillende soorten raambekleding, dan zorgt dat voor een betere akoestiek en betere isolatie. U kunt ook transparante en verduisterende raambekleding combineren. Gebruik ze dan elk op het juiste moment zodat u altijd de lichtinval en privacy hebt die u wenst. Bovendien dempt u zo ook geluiden en houdt u de warmte binnen of buiten. Het verschil merkt u op uw energiefactuur!

Raambekleding op maat

Raamdecoratie, die blijft voor een tijdje in uw huis hangen. Daarom kiest u beter meteen voor de beste. Kies voor maatwerk en schakel daarvoor een professional in, VDD Interieur in Brasschaat. Zo kunt u bijvoorbeeld de gordijnen of Duette®Shades exact laten aansluiten op uw ramen. Woonspecialist Gilles van VDD Interieur komt uw ramen nauwkeurig opmeten en luistert grondig naar wat u exact wenst en verwacht van raambekleding. Ze wordt dus samengesteld en afgewerkt zoals u dat wilt. Zo krijgt u die sfeer en die warmte in huis waar u altijd al van droomde.

 

Vouwgordijnen

Scala® aluminium jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhorren

Duette®Shades

Paneelgordijn