HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Pvc lamellen, comfortabel en praktisch in élk interieur

Als u kiest voor verticale lamellen van pvc, dan kiest u voor gemak en nut. Maar u kiest ook voor een gigantisch divers aanbod. Want er zijn zoveel kleuren en dessins beschikbaar dat u zeker het nodige vindt voor uw interieur. Benieuwd naar het gigantische aanbod aan pvc lamellen? Maak snel een afspraak met uw woonspecialist VDD Interieur.

Lichtinval en privacy? Zo geregeld!

Met verticale lamellen regelt u de lichtinval en privacy in uw huis letterlijk in een handomdraai.  Zet ze in open stand als u ongehinderd naar buiten wilt kijken en lekker veel licht binnen wilt. Liever minder licht in huis of wat meer privacy? Kantel ze dan gewoon een beetje schuiner. Zo eenvoudig is het. En ’s avonds kunnen ze helemaal dicht, zo zorgt u voor een optimale privacy en komt er geen licht binnen en gaat er ook geen naar buiten.

Transparante pvc lamellen

Het bijzondere aan pvc lamellen is dat u ze net zo transparant kan laten maken zoals u dat wilt. Door de lamellen te perforeren met kleine gaatjes, is er precies net zoveel lichtinval mogelijk als u wenst. Bij VDD Interieur op de Bredabaan ontdekt u alle mogelijke opties!

Supermakkelijk in onderhoud

Hét voordeel van verticale lamellen uit kunststof is natuurlijk dat u ze met het grootste gemak schoonmaakt. Klik ze uit de rail, leg ze op een vlak ondergrond en maak ze proper met een zachte, vochtige doek en zeepoplossing. Van zodra de verticale lamellen droog en zeepvrij zijn, hangt u ze moeiteloos terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Nog een voordeel: vochtbestendig!

Verticale lamellen uit pvc passen perfect in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken. Want: ze zijn vochtbestendig. U kunt ze dus zonder zorgen ophangen in vochtige plekken. Het materiaal zal niet roesten. En omdat pvc lamellen gewoon uit pvc bestaan en dus niet uit stof, zullen ze zeker ook niet beschimmelen. Win-win!

Gordijnen bij lamellen

Verticale lamellen uit kunststof hebben een vrij strakke uitstraling, wat heel mooi staat in bepaalde interieurs. Voegt u er toch liever een zachte toets aan toe? Combineer ze dan met gordijnen. Zowel transparante gordijnen als in-betweens zijn er geknipt voor. En die filteren het licht op een natuurlijke manier, belemmeren de inkijk en dempen het geluid. Fijne extraatjes!

Pvc lamellen op maat bij VDD Interieur

Pvc lamellen, die leveren we natuurlijk af op maat. Ze kunnen in verschillende breedtes gemaakt worden, voor ramen tot wel zes meter breed! Uw woonspecialist van VDD Interieur in Brasschaat geeft u graag meer uitleg over de vele mogelijkheden. En in de winkel krijgt u ook een idee van alle beschikbare kleuren en dessins. Zaakvoerder Gilles geeft u deskundig advies en kan bij u thuis alles komen opmeten. Hij laat de verticale lamellen daarna op maat maken en zorgt ervoor dat ze netjes worden opgehangen bij u thuis.

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren