HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij VDD Interieur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Plisségordijnen voor zo goed als elk raam

Plisségordijnen vallen op door hun elegantie. Maar ook door hun superpraktische kantje. Want deze bijzondere raamdecoratie is vrijwel geschikt voor elke venstervorm. Dankzij de smalle (32 mm) en heel smalle (20 mm) plooibreedtes passen ze niet alleen in ramen met smalle kozijnen, maar ook in draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Benieuwd of ze ook in uw ramen passen? Uw woonspecialist in hartje Brasschaat klaart het met plezier voor u uit. En hij geeft u graag info en advies.

Transparant, lichtdoorlatend en verduisterend

Plisségordijnen zijn bijzonder decoratief en beschikbaar in een heel gamma aan stoffen, structuren en royaal veel kleuren. Er bestaan transparante, lichtdoorlatende tot verduisterende plisségordijnen. Wat verkiest u? En maakt u ze graag ook vuilafstotend en licht- en warmtewerend? Speciale coatings kunnen dat regelen! Uw woonspecialist bij VDD Interieur vertelt u er graag meer over.

Ook voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels

Raamdecoratie vinden voor ramen met afwijkende vormen kan best lastig zijn. Maar dat is buiten de plisségordijnen gerekend. Want die passen op alle speciale ramen, ook die die minder goed bereikbaar zijn, zoals dakramen, draaikiepramen, lichtkoepels en tuimelramen. Slaapt u op zolder en kiest u voor verduisterende plisségordijnen? Wees dan maar zeker dat ongewenste lichtinval u niet meer zal wekken. U kan op twee oren slapen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Bediening van plisségordijnen: simpel

Plisségordijnen kunnen bij nagenoeg elk raam, dat weet u al. Dus ook bij hoge ramen of dakramen. Zijn dat ramen waar u zelf niet aan kan? Geen probleem. Want u kan de plisségordijnen makkelijk van op afstand in de gewenste stand zetten. U kan kiezen uit verschillende bedieningsvormen: de gewone koord- of kettingbediening, een draaistang of een bedieningsstok. En ja, u kunt ze ook elektrisch bedienbaar maken, voor als u het uzelf graag extra makkelijk maakt.

Combineer ze met gordijnen

Wilt u graag plisségordijnen thuis, dan hoeft u niet per se te kiezen voor de verduisterende variant. U kan evenzeer transparante plisségordijnen nemen en ze combineren met gevoerde overgordijnen. Zo brengt u meer sfeer in huis en meer privacy voor de momenten waarop u dat wenst. Maar u zorgt zo ook voor een betere akoestiek, want de stof dempt het geluid. Financieel is dat eveneens interessant: ze houden de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter. En overdag filteren ze het licht en kunnen ze op elke gewenste stand worden gezet. Bijvoorbeeld in het midden van het raam zodat niemand in uw huis kan binnenkijken.

Interieuradvies bij plisségordijnen

Ook zin gekregen om plisségordijnen in huis te halen? Maar twijfelt u nog over welke stof of kleur u best kiest? Laat u adviseren door iemand die er iets van kent. Ga langs bij VDD Interieur op de Bredabaan in Brasschaat. Zaakvoerder Gilles geeft u graag persoonlijk advies en doet al het nodige zodat u binnen de kortste keren geniet van die prachtige plisségordijnen bij u thuis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

Ook bij VDD Interieur