HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen VVD aan.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Paneelgordijnen, de meest functionele gordijnen die overal passen

Paneelgordijnen, ook wel ‘Japanse panelen’ genoemd, vallen meteen op door hun buitengewone elegantie. En ze vallen meteen in de smaak door hun veelzijdigheid. Gebruik ze als raambekleding, decoratie, of als scheidingswand om een ruimte op te splitsen. Paneelgordijnen zijn ook een perfecte oplossing bij grote ramen, deuren en schuiframen. Dankzij de vele kleuren en ontwerpen van paneelgordijnen die u bij VDD Interieur vindt, zijn ze een aanwinst voor élk interieur. Ook dat van u.

Licht en privacy

Met paneelgordijnen regelt u met het grootste gemak de lichtinval in uw kamers. Want elk paneel is afzonderlijk te bedienen en kan op verschillende posities neergezet worden. Zo bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer.

Ideaal om ruimtes op te splitsen

Grote ruimtes zijn fijn. Maar als ze té groot zijn, dan is het gewoon niet meer praktisch. Dan maar een muurtje optrekken? Neen, zo’n vaart hoeft het niet te lopen. Met een paneelgordijn als scheidingswand splitst u de ruimte makkelijk op in twee kleinere ruimtes. En doordat alle panelen afzonderlijk verschuifbaar zijn, zet u ze neer waar u dat wenst. Dit systeem is dus heel handig. Niet alleen thuis, ook op kantoor!

Combineer paneelgordijnen met schuiframen

Wie houdt van veel lichtinval en een adembenemend uitzicht, die is vast fan van een groot schuifraam of grote schuifdeur. Maar soms hebt u ook gewoon geen zin in die inkijk en wilt u een iets donkerdere setting. In dat geval zijn paneelgordijnen de ideale oplossing. Want daarmee kunt u het zonlicht weren als het te fel wordt, en u kan de panelen zo plaatsen dat u minder inkijk en dus meer privacy hebt. Wilt u uw schuifraam openzetten zonder dat zo iedereen in uw huis kan kijken? Schuif de panelen dan zo ver opzij dat de doorgang vrij blijft en hou de rest van de ramen bedekt door de paneelgordijnen er te laten hangen. En wilt u wel de paneelgordijnen openschuiven, maar neemt u de binnenkomende pollen en insecten er liever niet bij? Dan plaatst u er meteen ook een vliegendeur. Want met de paneelgordijnen gaat dat heel goed samen met een schuifraam.

Ideaal voor grote, hoge ramen

Heeft u grote, hoge ramen thuis en zoek u nog de ideale raamdecoratie? Goed nieuws. Want paneelgordijnen of Japanse panelen zijn daar ook voor geschikt. Zo’n gordijnen kunnen namelijk geleverd worden tot maar liefst 3 meter hoog en 1,3 meter breed! En qua bediening zit u ook safe. Dat kan met de hand of met een koord en gebeurt zo geruisloos. Heel geschikt voor grote, hoge ramen!

Verschillende stofsoorten in één paneel

Natuurlijk wilt u paneelgordijnen die perfect passen bij uw interieur. En dat is helemaal mogelijk. Want u kan verschillende kleuren en stofsoorten combineren in één gordijn. Zo kiest u gordijnen die als gegoten bij de stijl van uw huis passen. Graag wat speelse lichteffecten in huis? Combineer dan transparante stoffen boven in het paneel met verduisterende stoffen onderaan. Effect gegarandeerd.!

Paneelgordijnen op maat bij VDD Interieur

VDD Interieur in Brasschaat laat paneelgordijnen altijd op maat maken, dus ook op úw maat. Maar voor dat mogelijk is, bepaalt u best welke uitvoering u wenst en welke het best bij uw smaak en interieur past. Uw woonspecialist Gilles helpt u daar graag bij. Hij zal u inspireren met blikvangende voorbeelden en u helpen om te kiezen voor de voor u perfecte raamdecoratie. Keuze gemaakt? Dan meet hij alles bij u thuis op, laat hij de paneelgordijnen op maat maken, en komt hij die vervolgens installeren. Of dat nu bij u thuis of op kantoor is, tijdloos plezier verzekerd.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur