HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Verduisterende paneelgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer

Op zoek naar een tijdloze raamdecoratie die bijzonder functioneel is? Paneelgordijnen of Japanse panelen zijn een perfecte keuze. Deze unieke gordijnen zijn geschikt voor hoge, grotere ramen en schuiframen en kunnen ook gebruikt worden als scheidingswand in grote ruimtes. Wie deze functionele ‘alleskunners’ in de slaapkamer of kinderkamer wenst, kiest natuurlijk best verduisterende paneelgordijnen. Want die hebben álle voordelen van paneelgordijnen en de optie om het helemaal donker te maken.

In elke gewenste kleur en met diverse dessins

Denkt u bij verduisterende paneelgordijnen automatisch aan superdonkere gordijnen? Hoeft niet! Bij VDD Interieur in hartje Brasschaat vindt u de verduisterende Japanse panelen in grandioos veel kleuren en met verschillende dessins. Zo kunnen wij de paneelgordijnen net zo maken dat ze helemaal bij uw smaak en interieur passen. Op zoek naar een vrolijk motiefje voor de slaapkamer van uw oogappel of net een rustige tint voor uw slaapkamer? Alles is mogelijk, u kan op twee oren slapen.

Lekker fris met warmtewerende paneelgordijnen

In een slaapkamer is het liefst niet alleen donker, maar ook lekker fris in de zomer en aangenaam warm in de winter. U wilt dus gordijnen die niet alleen het licht blokkeren, maar ook de warmte buiten of binnen houden. Met verduisterende paneelgordijnen of Japanse panelen is het allemaal mogelijk. Want u kan de stoffen laten bedekken met een speciale, metaalachtige coating waardoor de gordijnen zowel het licht als de warmte optimaal weerkaatsen. Veel paneelgordijnen zijn ook vlamvertragend. Net iets veiliger als u ’s avonds nog graag een kaarsje aansteekt in de slaapkamer of als u eventueel een haard in de slaapkamer heeft.

Gemakkelijke reiniging

Gordijnen kunnen natuurlijk vuil worden. Maar in het geval van Japanse panelen is dat helemaal niet erg. Want ze zijn supersimpel schoon te maken. Vooral als u er een teflon coating of vuilafstotende laag op laat aanbrengen. Zo wordt schoonmaken echt een makkie en is het vaak gewoon overbodig. Zonder die coating is de kans op vlekken iets groter. Zit er een vlek op, verwijder die dan best met een borstel of droge doek. Gebruik nooit een schoonmaakmiddel en schrob of wrijf nooit te hard. Krijgt u de vlek er niet uit? Bij VDD Interieur geven ze u graag tips en advies om er komaf mee te maken.

Sfeervolle combinaties voor de slaapkamer

Een mooi verduisterend paneelgordijn geeft uw slaapkamer privacy en beschermt die tegen ongewenste lichtinval. Brengt u graag wat extra sfeer in uw interieur binnen, combineer deze gordijnen dan met andere raamdecoratie, zoals transparante gordijnen. Zo schuift u overdag de panelen mooi opzij terwijl de transparante gordijnen het daglicht mooi en zacht filteren en directe inkijk vermijden.

Persoonlijk advies bij VDD Interieur

De voor u perfecte verduisterende paneelgordijnen, die laat u natuurlijk op maat en op smaak maken. Bij VDD Interieur kiest u uit welke stof en in welke kleuren u ze wilt. U hebt het helemaal voor het zeggen. Combineer bijvoorbeeld een lichte tint bovenaan met een donkere vanonder, dat is lekker opvallend. Of kies voor een strook in een bijpassend dessin over de breedte van alle panelen. Met zoveel mogelijke kleuren in verduisterende gordijnstoffen hebt u keuze genoeg om elke kamer in stijl af te werken met bijpassende paneelgordijnen. Krijgt u graag persoonlijk advies hierbij? Bij VDD Interieur geven ze u met plezier meer ideeën en tonen ze alle mogelijkheden. En zaakvoerder Gilles helpt u bij het opmeten en het installeren van de op uw maat gemaakte paneelgordijnen.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur