HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Isola

Evergreen

Madee

Cyllene

Isola Effect

Highlands

Hanne

Overgordijnen: voor elk interieur

Overgordijnen zijn zoals passe-partouts: ze passen zowat in elke ruimte. Ze hebben een warme, stijlvolle uitstraling en dat maakt ze échte sfeermakers in uw interieur! Dat zijn trouwens niet de enige positieve punten. Zo houden ze tijdens de zomer de warmte buiten en tijdens de winter binnen. En ’s avonds zorgen ze voor de nodige privacy. Bent u gevoelig aan licht als u slaapt? Laat uw overgordijnen dan voeren met een verduisterende stof. Goede nachtrust verzekerd. Wilt u graag overgordijnen die passen bij uw smaak, interieur en budget? Uw woonspecialist bij VDD Interieur in Brasschaat weet raad!

Overgordijnen, alleen maar voordelen

Dankzij de dikke, soms zelfs verduisterende stof van overgordijnen creëert u makkelijk de perfecte privacy in huis. Maar dat is niet het enige voordeel. Er zijn er veel meer. Zo dempen overgordijnen ook geluiden, wat de akoestiek in huis veel aangenamer maakt. En door de uitstekende isolerende werking geniet u in de zomermaanden van een lekker koel huis en in de winter van een heerlijk warm nest. Geweldig, toch?

Élk gordijn kan verduisteren

Stel: u vindt de overgordijnen van uw dromen, maar die zijn niet donker genoeg en laten nog te veel licht door. Wel, we hebben goed nieuws. Want we kunnen élk overgordijn verduisterend maken. Hoe? Door de gordijnen te voeren met een verduisterende stof. We hebben daarvoor vier verschillende verduisteringsstoffen in ons atelier, gaande van dun tot dik en van gedeeltelijk tot volledig verduisterend. Er zit dus gegarandeerd eentje tussen die het net zo donker maakt zoals u het wenst en dik of soepel genoeg is voor de juiste uitstraling.

Overgordijnen op maat bij VDD Interieur

De perfecte overgordijnen, die laat u natuurlijk op uw maat maken. U kiest de gewenste stof, de kleur, een mooi ontwerp, en u bepaalt ook de uitvoering van de gordijnplooi. En natuurlijk kan u uw overgordijnen nog optioneel laten verduisteren. Reken daarbij op het deskundige advies van Gilles van VDD Interieur. Hij laat u concrete voorbeelden zien, zodat het voor u makkelijker kiezen wordt. Weet u al helemaal wat u wilt? Dan laten we uw overgordijnen maken door een vakman in ons atelier. En dat is geen machinewerk. Het voeren bijvoorbeeld wordt nog altijd met de hand gedaan.

Combineren van overgordijnen

Overgordijnen gaan mooi samen met zowat elk ander type gordijn. En dat maakt ze superinteressant. Of u thuis nu verticale lamellen, transparante rolgordijnen, in-between gordijnen of plisségordijnen hebt, met bijpassende of net contrasterende overgordijnen creëert u een boeiend, sfeervol of onverwacht effect in uw interieur. Wat u ook wilt, alles is mogelijk met ons ruime assortiment gordijnstoffen. Laat u zich graag nog wat inspireren voor zo’n mooie combinatie? VDD Interieur in Brasschaat helpt u met plezier!

De juiste stof, plooi en dessin voor uw interieur

Bij VDD Interieur vindt u overgordijnen in vele kleuren en dessins. De effen kleuren variëren van glanzend egaal tot grovere weefsels en van modern strak tot stoer linnen. En de gordijnen met dessins zijn er zowel met geweven als met gedrukte prints. Maar niet alleen kleur, dessin en stof bepalen de uitstraling van overgordijnen. Ook de keuze van de juiste gordijnplooi en de afwerking zijn bepalend. Bij een modern raam past bijvoorbeeld de strakke Wave-plooi, een enkele retourplooi of roestvrijstalen ringen, terwijl de dubbele plooi of koperkleurige ringen juist klassieker en frivoler ogen.

Persoonlijk advies bij overgordijnen

U hebt eindeloos veel mogelijkheden wat overgordijnen betreft. Uw woonspecialist VDD Interieur uit Brasschaat weet er alles over. Zaakvoerder Gilles toont u met plezier de vele beschikbare kleuren en stoffen. Met dit persoonlijke en vakkundige advies bepaalt u makkelijk welke combinatie het beste past bij u thuis.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur