HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Lamellen als praktische, tijdloze raambekleding

Op zoek naar tijdloze raamdecoratie die enorm praktisch is? Kies voor verticale lamellen. Die zijn beschikbaar in vele verschillende maten en zijn daardoor ook geknipt voor grote ramen. Maar ze hebben nog meer voordelen: u kunt er perfect het licht mee regelen en dus ook uw privacy. En ze gaan goed samen met andere raamdecoratie. Verticale lamellen zijn er in diverse kleuren, structuren en in vele materialen, van pvc over stof tot aluminium. Het aanbod is zo groot, dat u het met eigen ogen moet zien. Dus: ga eens langs bij VDD Interieur in Brasschaat. U krijgt er niet alleen zicht op de mooie collectie, maar ook persoonlijk advies van woonspecialist Gilles.

Keuze uit Iso Reflex®, aluminium, pvc en stoffen lamellen

Verticale lamellen zijn beschikbaar in Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof. U bepaalt welke variant de beste is, op basis van uw smaak, wensen en de ruimte waarin u de lamellen wil hangen. En hoewel deze verticale lamellen onderling verschillen, toch hebben ze iets gemeenschappelijks: u kan ze altijd gemakkelijk op maat laten maken.

Verschillende lamelbreedtes, verschillende stijlen

Ook bij verticale lamellen zijn verschillende lamelbreedtes mogelijk, zoals bij jaloezieën. Alles hangt af van uw smaak en interieur. Wilt u liever een stoere look of zoekt u raamdecoratie voor een groot of heel groot raam? Dan zijn de brede lamellen het meest geschikt. Houdt u het liever elegant of moet u net kleinere ramen bedekken? Dan zijn de smallere versies precies wat u nodig hebt. .

Licht en privacy, zo geregeld!

We houden allemaal wel van veel lichtinval in huis. Maar te veel is te veel, en dat kan storend zijn. Gelukkig kan u dit snel en makkelijk regelen met lamellen. Kantel ze gewoon in die stand zodat er nog genoeg licht binnenvalt zonder dat het u stoort. Liever meer privacy? Dat regelt u met hetzelfde gemak. Wilt u graag beide? En veel licht en veel privacy? Combineer de verticale lamellen dan gewoon met transparante gordijnen. Dat zorgt niet alleen voor meer sfeer, het dempt ook het geluid.

Voor schuiframen …

Ook bij schuiframen zijn verticale lamellen een ideale oplossing. Want ze passen voor deze grote raamoppervlaktes. Als u de schuifdeur openzet, kan u een deel van de lamellen opzijschuiven, zo houdt u de doorgang vrij en laat u de rest van de lamellen gewoon in de gewenste stand hangen.

… en grote ramen of schuine ramen

Verticale lamellen zijn heel geschikt voor ramen met een bijzondere vorm en voor ramen die geen standaardafmetingen hebben. Denk aan: hele grote, hoge ramen, maar ook schuine ramen of trapezeramen. Verticale lamellen hebben het voordeel dat ze in grotere afmetingen gemaakt kunnen worden dan andere raamdecoratie. En ze passen ook voor ramen met een schuine zijde. Uw woonspecialist van VDD Interieur vertelt met plezier wat allemaal mogelijk is voor de ramen bij u thuis.

Advies over verticale lamellen bij VDD Interieur in Brasschaat

Wilt u meer weten over raamdecoratie of zoekt u wat inspiratie? Maak een afspraak met Gilles van VDD Interieur. Hij helpt u graag bij het vinden van die raamdecoratie die perfect bij u past. En hij geeft u graag advies. Weet u al welke raamdecoratie u graag bij u thuis wil? Ook dan helpt hij u met plezier verder. Bij VDD Interieur vindt u alle nodige informatie, boven op persoonlijk advies en een onvervalste glimlach. Eens u uw raamdecoratie hebt gekozen, komt uw woonspecialist alle ramen opmeten bij u thuis. Zo kan alles op maat worden gemaakt en uiteindelijk mooi bij u thuis worden geplaatst.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur