HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen VVD aan.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Jaloezieën, de ideale raamdecoratie

Op zoek naar veelzijdige raamdecoratie die ook perfect past bij uw interieur? Jaloezieën zijn ideaal. Bij grote of kleine ramen, in de living, keuken of badkamer … Ze passen overal! En u regelt er ook gemakkelijk meer lichtinval of meer privacy mee. Dat maakt van jaloezieën de ideale raamdecoratie!

Ze passen overal in huis

Het unieke aan jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor elke ruimte. De houten versies bijvoorbeeld doen het perfect als sfeervolle raambekleding in een woon- of slaapkamer. De aluminium variant is vocht- en schimmelwerend en is daarom geknipt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Ze roesten of beschimmelen niet. U geniet er dus jarenlang van.

Supermakkelijk schoon te maken

Als u een raamdecoratie kiest, wilt u natuurlijk weten hoe u die moet schoonmaken. Goed nieuws: jaloezieën zijn supergemakkelijk om te onderhouden. Als u ze wilt reinigen, dan zet u ze gewoon open en neemt u met een plumeau het stof en vuil af. Simpel! Zit er een hardnekkige vlek op? Dan veegt u die weg met een vochtig doekje. Zo blijven uw jaloezieën schoon en gaan ze langer mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Met jaloezieën regelt u licht en privacy letterlijk in een handomdraai. Kantel ze in de positie die u wenst voor weinig of veel licht, of weinig of veel privacy. Valt er toch nog wat licht binnen via de zijkant? Combineer uw jaloezieën dan met een bijpassend gordijn. Tip: de combinatie van harde en zachte materialen geeft de ruimte een unieke sfeer. Bij VDD Interieur vindt u gordijnen in immens veel stoffen en dessins, er zijn er altijd die perfect bij de gekozen jaloezieën en de ruimtes in uw huis passen. De woonspecialist van VDD Interieur geeft u graag advies.

Elektrisch bedienbaar

Waarom veel moeite doen als het makkelijk kan? U kunt uw houten of aluminium jaloezieën elektrisch bedienbaar laten maken. Bij beide versies kunt u kiezen voor een afstandsbediening en een wandschakelaar.

Voor grote en kleine ramen

De lamelbreedte van uw jaloezieën bepaalt de uitstraling van uw ruimtes. Kijk dus goed welke breedte van de lamellen u verkiest. Smalle lamellen in een klein raam zorgen voor een elegante, verfijnde uitstraling. Liever een stoere look? Dan zijn brede lamellen bij een groot raam uw ding.

Laat u adviseren over jaloezieën bij u thuis

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein uw ramen zijn als u jaloezieën wil plaatsen. Want u laat ze namelijk precies op maat maken. Gilles van VDD Interieur komt uw ramen opmeten, laat de jaloezieën op maat maken en plaatst ze daarna bij u thuis. Vraagt u zich af of jaloezieën voor u wel de juiste keuze zijn? Maak een afspraak voor persoonlijk advies en informatie over de vele mogelijkheden van deze raamdecoratie.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur