HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Inzethorren

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een op maat gemaakt hor houdt u de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Vliegenraam, makkelijk in gebruik en heel effectief tegen insecten en pollen

Durft u in de zomer uw ramen en deuren niet openzetten omdat u geen vliegen, muggen of pollen in huis wil? Zonde! Want met een vliegengaas is het probleem zo opgelost. Zo geniet u volop van de frisse buitenlucht, zonder dat die vervelende insecten en pollen binnenkomen. Een vliegenraam of inzethor is de perfecte oplossing. Want die plaatst en verwijdert u met één simpele beweging. Doeltreffend én gebruiksvriendelijk dus.

Voor ramen in hout en kunststof

Heel wat mensen kiezen voor vliegenramen. En dat is niet vreemd, want ze passen op elk raamwerk. U kunt vliegenramen gebruiken bij raamkozijnen uit hout en kunststof. En dankzij de unieke montage waarbij boren en schroeven soms overbodig is, is het plaatsen en verwijderen ervan in een handomdraai gebeurd. Zonder het raam te beschadigen!

Geavanceerde afwerking

Vliegenramen trekken nooit krom, zelfs niet bij zeer grote ramen. En als de wind plots heel fel opsteekt, dan nog gaan ze niet klapperen. Dat is dankzij de uiterst geavanceerde afwerking. Alle onderdelen zijn bovendien uitgevoerd in slijtvaste materialen, waardoor het vliegenraam heel lang meegaat.

Vliegenraam met horrengaas naar keuze

Kiest u voor zo’n handig en effectief vliegenraam, dan maken we dat precies zoals u dat wenst. Elk vliegenraam dat we maken, is perfect afsluitend. Wat voor vorm het raam ook heeft. Voor het horrengaas zelf kan u kiezen uit verschillende soorten, naargelang uw wensen en situatie. Last van hooikoorts, dan raden we een speciaal pollenwerend gaas aan dat ruim 90% van de pollen buiten houdt. Kat of hond in huis? Dan is het huisdierengaas zeker iets voor u. Verder is er nog het extra transparante gaas, TTA van Transpatec, dat bijna onzichtbaar is.

Uw vliegenraam op maat bij VDD Interieur

Vliegenramen die niet passen op een raam of deur, die missen volledig hun effect. Daarom leveren wij ze natuurlijk altijd op maat. U kunt zelf het voor u ideale vliegenraam samenstellen. U bepaalt dan de afmeting en kiest het horrengaas. Maar ook het profielkleur en model kan u kiezen, er zijn veel mogelijkheden. Kortom: uw ideale vliegenraam, dat kunnen wij voor u maken. Uw woonspecialist van VDD Interieur helpt daar graag bij. En hij zal bij u thuis alles komen opmeten zodat alles perfect aansluit. Liever nog vrijblijvend advies? Dat kan! Maak gewoon een afspraak. Tot op de Bredabaan?

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur