HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen VVD aan.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat u zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Uw interieur, onze passie

Ook in zachte vloeren hebben wij een ruime keuze.

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-between gordijnen: schitterende lichtinval én veel privacy

Houdt u van lekker veel licht in huis maar ook van uw privacy? U hoeft niet te kiezen, met in-betweens geniet u van beide. Want met deze wondermooie, lichte gordijnen kijkt u makkelijk naar buiten. Maar niemand kan naar binnen kijken. De zachte stof van in-betweens heeft een speciale eigenschap: ze laat licht door en filtert het mooi. Zo krijgt u een aangename lichtinval. Het zijn de perfecte gordijnen voor wie wil genieten van daglicht én van zijn privacy.

Vitrage of glasgordijnen

In-between gordijnen worden ook vitrage of glasgordijnen genoemd. Welke naam we ze ook geven, het effect blijft dezelfde. Ze zorgen voor een prachtig diffuus licht dat sfeer brengt in uw volledige huis.

Voor elk interieur

De collectie in-betweens bij VDD Interieur in Brasschaat is heel uitgebreid en divers. Zo zijn er de effen varianten in prachtige basiskleuren en moderne trendkleuren, in zowel glanzende als grovere stoffen. En de verschillende dessins moet u zeker ook komen bewonderen! Ze variëren van gedrukt tot geweven. Kortom: bij VDD Interieur vindt u zeker de in-betweens die perfect passen bij uw huis en smaak.

Materiaal: keuze en kwaliteit bij overvloed

Ook wat het materiaal betreft, bieden in-betweens immens veel keuze. Zo vindt u bij ons gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en zijn er ook gordijnstoffen die synthetische garens combineren met linnen, katoen en/of wol. Dit maakt elke gordijnstof anders en uniek. Wat de gordijnstoffen wél gemeenschappelijk hebben, is een uitzonderlijke kwaliteit. Want daar worden ze uitgebreid op getest.

Voor elk moment van de dag

In-between gordijnen geven ruimtes overdag voldoende privacy en voldoende lichtinval. Een ideale situatie dus, voor thuis als op kantoor. Wie ’s avonds graag extra privacy wenst, kan deze in-betweens goed combineren. Bijvoorbeeld met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Als u liever een 2-in-1 raamproduct wilt dan is het Versus® gordijn van Toppoint een goede optie. Dit gordijn kan zowel het licht mooi filteren als de kamer verduisteren. Alles hangt natuurlijk af van uw smaak en van wat u verwacht van de raambekleding. Benieuwd naar alle mogelijke opties en wilt u wat advies? Uw woonspecialist van VDD Interieur helpt u graag verder. Kom snel langs in onze winkel op de Bredabaan!

Advies en inspiratie voor in-between gordijnen bij VDD Interieur

Gilles van VDD Interieur kent zijn in-betweens als zijn broekzak. Dat maakt hem dan ook de beste persoon om u er meer over te vertellen. Hij adviseert u bij het kiezen van de mooiste stoffen en de beste combinaties. En daar stopt het niet. Ook komt hij bij u thuis alle ramen opmeten, zodat de in-between gordijnen perfect op maat kunnen worden gemaakt. Maak snel een afspraak of kom gewoon langs in onze winkel om de collectie te bewonderen. Parkeren is gratis met blauwe schijf.

 

Vloeren

ook bij VDD Interieur