HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij VDD interieur van Gilles in Brasschaat ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Horren voor ramen en deuren

Frisse lucht in huis, daar zetten we met plezier ramen en deuren voor open. Maar die vervelende vliegende insecten of pollen … Die halen we natuurlijk liever niet in huis. En dat hoeft ook niet. Want men een hor of vliegengaas komt de frisse lucht binnen en blijven insecten buiten. Ideaal, toch? Onze horren of vliegengaas kunnen voor elk raam en elke deur geplaatst worden. We maken alle horren op maat. Ze zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten gaas. Benieuwd? Kom snel kijken bij VDD Interieur in Brasschaat, we geven u met plezier advies op maat.

Zo blijven insecten buiten

Horren of vliegengaas worden meestal geplaatst om insecten buiten te houden. Vervelende muggen, wespen en vliegen … Ze kunnen ons het hele jaar lastig vallen. Zeker als u ’s avonds de ramen openzet om het huis te verluchten terwijl u binnen tv kijkt of een boek leest. Het licht werkt als een magneet op insecten. Maar: ze komen niet binnen als u horren hebt geplaatst!

Last van hooikoorts? Plaats horren!

Houdt u van mooi weer, maar brengt dat hooikoorts met zich mee? Dan is het in huis ook moeilijk als u de deuren en ramen openzet voor frisse lucht. Want die pollen vinden hun weg naar binnen. Wie een pollenallergie heeft, weet hoe vervelend dit is. Gelukkig is er een manier om uw woning grotendeels pollenvrij te maken! Met horren die uitgerust zijn met speciaal pollenwerend vliegengaas. Dat gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen, terwijl het voldoende frisse lucht doorlaat. Een ideale oplossing voor wie hooikoorts heeft en toch graag ramen en deuren openzet voor frisse lucht.

Verschillende soorten vliegengaas

Er bestaan heel wat soorten vliegengaas, elk met een specifieke toepassing. We hadden het al over het speciale pollengaas, maar er zijn er meer. Zo is er ‘Petscreen’, een vliegengaas dat tot zeven keer sterker is dan gewoon vliegengaas. Daardoor is het gaas heel scheurvast, ideaal voor wie huisdieren heeft. Een andere soort is het ‘Transpatec’ vliegengaas. Dat gaas is extra transparant waardoor het veel licht en ventilatie doorlaat en tegelijkertijd heel sterk is. U ziet het … Zoveel soorten. Zo wordt het makkelijk om horren te vinden die voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Voor elke deur en elk raam

Hebt u een schuifdeur of scharnierende deur? Bij VDD Interieur hebben we voor elke deur de perfect passende hordeur. Voor ramen is dat net zo. Gewone ramen, draaikiepramen, dakramen of zelfs ramen met een afwijkende vorm, ook daarvoor hebben we verschillende raamhorren. Altijd met een perfect mechanisme zodat de sluiting optimaal is en de kozijnen niet beschadigd worden.

Wij maken uw hordeur en raamhor op maat

Er zijn zoveel soorten deuren en zoveel soorten ramen, daarom is maatwerk in horren de beste optie. Geniet u ook graag van de heerlijke buitenlucht zonder gestoord te worden door die vervelende insecten of pollen? Uw woonspecialist van VDD Interieur weet wat te doen. Hij meet de deuren en/of ramen bij u thuis nauwkeurig op zodat er horren op maat kunnen worden gemaakt. Zo weet u absoluut zeker dat ze perfect passen en makkelijk gebruikt kunnen worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor uw karpetten kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur