HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij VDD interieur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Vliegendeur voor elke deur, ook voor extra grote

Zet u in de zomer ook graag alle deuren open voor wat frisse lucht? Maar geen zin in de insecten die waarschijnlijk mee binnenkomen? Dan is een vliegendeur of hordeur de ideale oplossing. Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Zelfs voor hele brede of juist hele hoge deuropeningen. Dus: ook voor uw deuren. Omdat we alles op maat maken, sluiten ze altijd perfect en beschadigen ze de omlijsting niet. De woonspecialisten van VDD Interieur laten u met plezier de verschillende types zien en leggen uit wat de voordelen zijn en hoe het werkt. Wij adviseren u graag welke vliegendeur het best bij u thuis past. Afspraak aan de Bredabaan in Brasschaat!

Plissé vliegendeur met extra sterk gaas

De plissé vliegendeur biedt een sterke, bijzonder praktische oplossing. Deze kan op bijna elke deur gebruikt worden. Groot voordeel: de plissé vliegendeur heeft weinig plaats nodig, want u schuift ze gewoon opzij als u ze niet gebruikt of als de buitendeur gesloten is. En als u ze maar een beetje opzijschuift, dan slaat ze niet ineens dicht. Integendeel: ze blijft gewoon stevig staan. Het vliegengaas is ook bijzonder sterk. Dit komt omdat ze geplisseerd is en niet vlak.

Pendelvliegendeur, ideaal met kinderen of huisdieren

Hebt u kinderen? Of lopen er misschien huisdieren rond bij u thuis? Dan kiest u best voor de pendelhordeur. Het unieke aan deze deur is dat ze naar beide kanten opengaat en ook vanzelf weer sluit. Zo voorkomt u dat uw kinderen door de hor lopen. Of dat uw hond of kat niet naar buiten of naar binnen kan. Goed om te weten: bij huisdieren raden we aan om de pendelhordeur te voorzien van huisdierengaas. Dit vliegengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van uw hond of kat.

Scharnierende vliegendeur

Op zoek naar een hordeur die werkt zoals een gewone deur en niet naar beide zijden openklapt? Kies dan voor de scharnierende versie. Die lijkt op de pendelhordeur, maar gaat maar langs één kant open. De scharnierende vliegendeur kan ook met elk soort horrengaas worden gemaakt, zoals met extratransparant gaas (TTA-gaas) en pollenwerend gaas.

Schuifvliegendeur, ideaal voor grote deuropeningen

Zoekt u een vliegendeur voor grote deuropeningen? Zoals voor schuiframen? U hebt ze gevonden! De schuifhordeur kan tot twee meter breed en tot drie meter hoog worden gemaakt. Is de deuropening nog groter? Geen probleem. Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. We stellen de schuifhordeur samen zoals u het wenst.

Vliegendeur op maat gemaakt

De perfecte vliegendeur, dat is er eentje dat op maat is gemaakt. Op úw maat. En maatwerk, dat is nu net wat u bij VDD Interieur vindt. Benieuwd welk type vliegendeur het beste past bij uw situatie en wat er precies mogelijk is? VDD Interieur in Brasschaat geeft u graag advies op maat. Ook het opmeten en plaatsen van de deuren verzorgt uw woonspecialist met plezier voor u.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloerkleden kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur