HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES
MrWoon 2022/2023

Gratis woonmagazine

T.w.v. € 7,95! – Meer dan 100 pagina’s wooninspiratie – Bestel direct

Gaat u binnenkort verhuizen? Of is uw huis toe aan een nieuwe sfeer? Dan is VDD interieur in Brasschaat waar u moet zijn. U ontdekt wat mogelijk is op het vlak van raamdecoratie, vloeren en muren. Laat u inspireren, zonder dat u er de deur voor uit moet. Want met ons gratis woonmagazine bekijkt u alle mogelijkheden gewoon bij u thuis. Vanuit uw zetel.

MrWoon inspiratiemagazine

Weet u welke raamdecoratie nu het best past bij die ene vloer of muur? Of vraagt u zich af hoe u van die hol klinkende ruimte een plek kunt maken waar het fijn vertoeven is, met een aangename akoestiek? Deze onderwerpen en nog veel meer vindt u terug in het inspiratiemagazine van MrWoon.

Woonideeën, interieurstijlen, voorbeelden en informatie

MrWoon is een modern inspiratiemagazine vol interieurtrends, stijladviezen en woonideeën. Maak u alvast klaar voor een wondere reis naar een wereld vol woonadvies, adembenemende interieurstijlen en puur vakmanschap. Dit woonmagazine inspireert u met voorbeelden en informatie over vloeren en raamdecoratie, maar gaat ook in op behang, vloeren en interieur.

Gratis woonmagazine en wekelijks wooninspiratie?

Wilt u graag een exemplaar? Vraag het woonmagazine dan nu gratis aan of haal het op bij VDD Interieur. Blijft u ook graag op de hoogte van de nieuwste interieurtrends, stijladviezen en woonideeën? Lees dan zeker onze blogberichten voor een wekelijkse dosis wooninspiratie.


Bestel hem nu online


Bekijk ook onze voorgaande edities


Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Inspiratiemagazine aanvragen

  • Hidden
  • Wanneer u dit formulier instuurt gaat u akkoord met onze AVG. Deze vindt u hier: http://www.mrwoon-raamdecoratie.be/brasschaat/avg-mrwoon-raamdecoratie/