HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen VVD aan”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval? Ik adviseer u graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Basics Rustique

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor u vrij.'

Loux

Loux

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Nappa

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Gordijnen, sfeervol én praktisch voor elk interieur

Gordijnen zijn ideale sfeermakers in uw interieur. Maar ze hebben ook nog een pak andere voordelen. Zo dempen ze het geluid en zorgen ze voor warmte-isolatie. Mooi en bijzonder praktisch dus! Bij VDD Interieur vindt u gordijnen in eindeloos veel kleuren, dessins en materialen. Er zit vast iets tussen dat perfect bij uw smaak past. Ga ze snel bewonderen en voelen op de Bredabaan in Brasschaat!

Grote keuze aan gordijnstoffen

Smaken verschillen, dat weten we goed bij VDD Interieur. Daarom hebben we ook een gigantisch aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen. Van prachtige in-betweens tot verduisterende gordijnen, en van brandvertragende materialen tot linnen stoffen. De keuze is énorm. Ook qua materiaal hebt u keuze in overvloed. Van grove matte structuren tot glanzende elegante stoffen. Wat u ook verkiest, u vindt uw nieuwe gordijnen vast en zeker tussen de vele prachtige dessins, ontworpen door internationale designers.

Geluiddempende gordijnen

Interieurs met een betonnen vloer, strak gepleisterde muren en veel hout en metaal zijn prachtig. Maar ze klinken bijzonder hol. Gelukkig kan u met de juiste raamdecoratie het geluid makkelijk dempen. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende gordijnen die gevoerd zijn. Of ga voor een combinatie van in-betweens met bijpassende overgordijnen. Zo creëert u een unieke sfeer in huis, én zorgt u voor een aangename akoestiek.

Gordijnen die warmte binnen of buiten houden

Wist u dat tot wel 50% van de warmte in huis kan verdwijnen via de ramen? Maar met gordijnen bent u dat warmteverlies te slim af. Door uw gordijnen te laten voeren, houdt u de warmte in de winter binnen, en in de zomer buiten. Goed voor uw portemonnee! Gordijnen zorgen trouwens niet alleen voor sfeer in huis, ze dempen ook het geluid. Een extra voering is zeker een aanrader bij grote ramen die niet alleen veel lichtinval bieden, maar ook warmteverlies veroorzaken.

Gordijnen die het écht donker maken

Slaapt u graag eens uit? Wordt u liever niet wakker van zodra het licht wordt? Kies dan voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer. Sommige gordijnstoffen laten van zichzelf al geen licht door, dat is mooi meegenomen. Liet u uw oog vallen op gordijnen met een ander dessin of uit een ander materiaal die wel licht doorlaten? Goed nieuws! U kan ze gewoon verduisterend maken. Dit kan met vier verschillende verduisteringsmaterialen, gaande van dun tot dik en van gedeeltelijk tot volledig verduisterend. Verduisterende gordijnen zijn trouwens niet eigen aan de slaapkamer, ze zijn ook een goede keuze voor de woonkamer. Ideaal om het geluid extra te absorberen, warmte te isoleren of te voorkomen dat mensen binnenkijken in uw huis. Heeft u liever een gordijn dat zowel transparant is als de kamer kan verduisteren? Dan is het Versus® gordijn wellicht een goede optie.

Persoonlijk advies voor raamdecoratie in uw huis

Welke decoratie u ook wenst, wij maken alles voor u op maat. VDD Interieur helpt u kiezen uit het grote aanbod en geeft persoonlijk advies over wat past bij uw smaak en interieur. Techniek komt natuurlijk eveneens aan bod.  Van een golvend Wave-gordijn met de bekende plooi voor een strak interieur, tot ingeslagen ringen. De woonspecialist van VDD Interieur meet de ramen bij u thuis zodat de raamdecoratie perfect past. Maak snel een afspraak met zaakvoerder Gilles om de ruime keuze aan stoffen te bekijken en te vergelijken. Parkeren voor de deur is gratis met blauwe schijf!

 

Combo

Laos

Emma Voile

Basics Pastel