HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij VDD Interieur in Brasschaat ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Uw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick: zo gemakkelijk, zonder boren of schroeven!

Raamdecoratie monteren zonder moeite? Dat doet u met EasyClick! Dit unieke, supermakkelijke systeem monteert u zo op het raamkozijn, zonder dat u moet boren of schroeven. Geen gaten dus. Met dit systeem plaatst u plisségordijnen, Duette®Shades of aluminium jaloezieën in een aluminium frame. Het frame wordt met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick kan gemonteerd worden op kunststof en aluminium kozijnen. Een snelle en supermakkelijke montage dus, waar uw woonspecialist van VDD Interieur u graag bij helpt.

Alleen maar voordelen

EasyClick is supermakkelijk te monteren. En ook supermakkelijk af te nemen. Wilt u de ramen wassen? Dan maakt u het frame eenvoudig los dankzij de magneetband waarmee het op uw raamkozijn vastzit. Zo wast u uw ramen zonder probleem. Klaar? Dan klikt u de EasyClick tegen het raam. In een handomdraai. Supermakkelijk systeem, en dat vinden velen.

Plisségordijnen en Duette®Shades met EasyClick

EasyClick voor plisségordijnen en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Het plissémodel opent en sluit u makkelijk door middel van een transparante handgreep. Met het top-down-model kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Handig! Maar ook het top-down/bottom-up-model is mogelijk. Hierbij kan u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openen of sluiten. Bij dit model lijkt het alsof de stof ‘zweeft’ in het midden.

Eindeloos veel kleurcombinaties

Bij VDD Interieur kiest u uit oneindig veel kleuren, zowel voor plisségordijnen als voor jaloezieën. U kunt uw plisségordijn of jaloezie openen en sluiten met een transparante handgreep. Wilt u de lamellen van uw jaloezie kantelen voor meer of minder licht in huis, dan doet u dat makkelijk dankzij de tuimelslang. EasyClick is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm. Dit systeem kan ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

Alles voor uw EasyClick systeem bij VDD Interieur

Overtuigd van dit superhandige systeem waarbij u niet moet boren of schroeven? Kom dan snel langs in onze winkel in Brasschaat. Wij geven u met plezier meer informatie en advies. In onze winkel ziet u heel wat voorbeelden. En u kiest er uit eindeloos veel kleuren, zowel voor plisségordijnen als voor jaloezieën. Tot snel?

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloerkleden

Ook bij VDD Interieur