HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij VDD interieur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Duo rolgordijnen, altijd de juiste sfeer in huis

Met duo rolgordijnen brengt u altijd een bijzondere sfeer in huis. Deze gordijnen zijn uniek omdat ze een transparante en niet-transparante stof combineren. Of u nu graag veel zonlicht in huis hebt of liever wat minder voor meer privacy …. Alles is mogelijk. Dankzij de unieke structuur van deze rolgordijnen bepaalt u zelf de lichtinval. En dus ook de sfeer. Combineert u de duo rolgordijnen met trendy overgordijnen, dan haalt u een echte blikvanger in huis!

Zo uniek: stof van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen hebben een heel bijzondere stofstructuur. Ze bestaan namelijk uit transparante en niet-transparante stofstroken die mekaar afwisselen. Door deze unieke opbouw regelt u gemakkelijk zelf de lichtinval in uw huis. Handig als u bijvoorbeeld overdag graag veel zonlicht in huis hebt en ’s avonds liever geen inkijk wilt.

Extra effect met andere gordijnen

Op zich zijn duo rolgordijnen al pareltjes om naar te kijken. Maar er zijn verschillende slimme redenen om ze te combineren met andere gordijnen. Misschien vindt u het gewoon mooi als het duo rolgordijn contrasteert met overgordijnen. Of combineert u ze liever met gelijkaardige kleuren voor een stijlvol ton-sur-ton-effect? Overgordijnen maken uw interieur niet alleen mooier, ze dempen ook het geluid. Win-win!

Op maat laten maken

Duo rolgordijnen die perfect in uw interieur passen? Die laat u natuurlijk op maat maken. Zowel voor de transparante als dichte stof kan u kiezen uit heel wat kleuren en materialen. Zo vindt u zeker de perfecte gordijnen voor u thuis. Houdt u van een minimalistische look? Kies dan voor een mooie grondkleur. Liever wat kleur in huis? Laat dan een trendy kleurtje in het duo rolgordijn verwerken. Maakt u het zichzelf graag extra gemakkelijk? Dan zijn de elektrisch bedienbare rolgordijnen ideaal. Ook qua afwerking heeft u het voor het kiezen, bijvoorbeeld voor de onderlatten. Uw specialist bij VDD Interieur vertelt u graag meer over de eindeloze mogelijkheden die u hebt.

Ontdek alles over duo rolgordijnen bij VDD Interieur in Brasschaat

We kunnen zoveel schrijven over duo rolgordijnen, waar het beste komt u ze zelf bewonderen. Zo ziet u meteen hoe fantastisch ze zijn. Bij VDD Interieur vindt u heel wat inspirerende voorbeelden. En u krijgt er advies op maat. Wilt u de duo rolgordijnen graag in huis halen? Dan meet uw woonspecialist ze op om ze op maat te laten maken, en daarna komt hij ze bij u thuis installeren. Benieuwd naar meer? Kom snel langs op de Bredabaan in Brasschaat! Parkeren is er gratis met blauwe schijf.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur