Onze beoordeling

Duette®Shades

Duette®Shades

157

kleuren

Duette®Shades kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Transparante Duette®Shades

Semi Transparante Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van screens in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Duette®Shades: luxueus en energiebesparend

Voor wie houdt van luxueuze raamdecoratie zijn er de Duette®Shades. Die zien er bijzonder elegant uit, dankzij hun speciale honingraatstructuur. Duette®Shades zijn ook heel functioneel, door hun vele toepassingen en voordelen. Ze zijn warmtebesparend, geschikt voor ramen met afwijkende vormen, en ideaal om licht subtiel te filteren of ruimtes helemaal donker te maken. Ze bestaan in heel wat verschillende kleuren en ontwerpen. U vindt dus zeker de raamdecoratie die perfect bij uw huis en stijl past. Kom de Duette® gordijnen snel bewonderen bij uw woonspecialist in hartje Brasschaat!

Energie besparen tot 25 %!

Duette®Shades springen in het oog door hun speciale honingraatstructuur. Die maakt deze gordijnen mooi en elegant. Maar ook: financieel interessant. Want deze speciale structuur geeft de Duette® gordijnen een uitstekende isolerende werking. Ze zorgt dat binnenin de gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat die de warmte binnen houdt in de winter of juist buiten houdt in de zomer. U bespaart zo tot wel 25 % energie, goed voor uw portemonnee.

Ideaal voor de werkplek

Als u nu regelmatig thuis werkt of nog zoekt naar een goede en mooie raambekleding voor op kantoor, Duette®Shades zijn altijd een uitstekende keuze. Want deze gordijnen zijn gemaakt van speciale stoffen die net genoeg licht doorlaten om aangenaam te werken. Zo heeft u altijd voldoende licht en bent u nooit gestoord door te veel licht op uw beeldscherm.

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Er bestaan heel wat verschillende types Duette®Shades. Dat betekent dat ze dus ook op heel wat verschillende ramen passen. Dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam … Het kan allemaal. Ja zelfs voor driehoekvormige of schuine ramen is deze raamdecoratie heel geschikt. Hebt u thuis een raam in een speciale vorm? Bij VDD Interieur geven we u met plezier vrijblijvend advies.

Zo veel comfort

Is comfort uw stokpaardje? Op de Duette®Shades mag u rekenen. U kan de bediening ervan regelen zoals u het wilt: met een handgreep, een kindveilig koord, een praktische draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen. Zelfs elektrische bediening is mogelijk. Ook voor de montage zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Laat u liever geen gaten boren in de omlijsting, kies dan voor installatie met het EasyClick-systeem. En door het top-down/bottom-up-systeem kunt u ze op elke plek van het raam schuiven, precies waar u het wilt.

Combineer Duette®Shades met een mooi gordijn

Duette®Shades zijn verkrijgbaar in transparante tot en met verduisterende stoffen. Hebt u graag veel licht in huis maar houdt u ook van uw privacy? Combineer de Duette®Shades dan met een mooi gordijn. Zo geeft u uw interieur een extra fijne uitstraling. En het verbetert ook de akoestiek, want Duette®Shades dempen het geluid.

Duette®Shades op uw maat

Op zoek naar raambekleding die perfect bij uw interieur past? Of wilt u een oplossing voor dat erg grote raam, of voor dat venster met die speciale vorm? Duette®Shades zijn ervoor gemaakt. Gilles van VDD Interieur geeft u er info en advies over. Hij meet met plezier alle ramen bij u thuis op, zodat er Duette®Shades op maat voor kunnen worden gemaakt. Komt u eens langs? We zijn elke namiddag open van dinsdag tot en met zaterdag. En op zaterdag de ganse dag. U vindt de winkel op de Bredalaan in Brasschaat. Tot snel!

 

Uw interieur, onze passie

Ook in karpetten hebben wij een ruime keuze.

Karpetten

ook bij VDD interieur