HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij VDD interieur

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van screens in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Iso Plissé® gordijnen: luxueus en energiebesparend

Voor wie houdt van luxueuze raamdecoratie zijn er de Iso Plissé® gordijnen. Die zien er bijzonder elegant uit, dankzij hun speciale honingraatstructuur. Iso Plissé® gordijnen zijn ook heel functioneel, door hun vele toepassingen en voordelen. Ze zijn warmtebesparend, geschikt voor ramen met afwijkende vormen, en ideaal om licht subtiel te filteren of ruimtes helemaal donker te maken. Ze bestaan in heel wat verschillende kleuren en ontwerpen. U vindt dus zeker de raamdecoratie die perfect bij uw huis en stijl past. Kom de Iso Plissé® gordijnen snel bewonderen bij uw woonspecialist in hartje Brasschaat!

Energie besparen tot 25 %!

Iso Plissé® gordijnen springen in het oog door hun speciale honingraatstructuur. Die maakt deze gordijnen mooi en elegant. Maar ook: financieel interessant. Want deze speciale structuur geven de Iso Plissé® gordijnen een uitstekende isolerende werking. Ze zorgt dat binnenin de gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat die de warmte binnen houdt in de winter of juist buiten houdt in de zomer. U bespaart zo tot wel 25 % energie, goed voor uw portemonnee.

Ideaal voor de werkplek

Als u nu regelmatig thuis werkt of nog zoekt naar een goede en mooie raambekleding voor op kantoor, Iso Plissé® gordijnen zijn altijd een uitstekende keuze. Want deze gordijnen zijn gemaakt van speciale stoffen die net genoeg licht doorlaten om aangenaam te werken. Zo heeft u altijd voldoende licht en bent u nooit gestoord door te veel licht op uw beeldscherm.

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Er bestaan heel wat verschillende types Iso Plissé® gordijnen. Dat betekent dat ze dus ook op heel wat verschillende ramen passen. Dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam … Het kan allemaal. Ja zelfs voor driehoekvormige of schuine ramen is deze raamdecoratie heel geschikt. Hebt u thuis een raam in een speciale vorm? Bij VDD Interieur geven we u met plezier vrijblijvend advies.

Zo veel comfort

Is comfort uw stokpaardje? Op de Iso Plissé® gordijnen mag u rekenen. U kan de bediening ervan regelen zoals u het wilt: met een handgreep, een kindveilig koord, een praktische draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen. Zelfs elektrische bediening is mogelijk. Ook voor de montage zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Laat u liever geen gaten boren in de omlijsting, kies dan voor installatie met het EasyClick-systeem. En door het top-down/bottom-up-systeem kunt u ze op elke plek van het raam schuiven, precies waar u het wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft VDD interieur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Combineer Iso Plissé® met een mooi gordijn

Iso Plissé® gordijnen zijn verkrijgbaar in transparante tot en met verduisterende stoffen. Hebt u graag veel licht in huis maar houdt u ook van uw privacy? Combineer de Iso Plissé® gordijnen dan met een mooi gordijn. Zo geeft u uw interieur een extra fijne uitstraling. En het verbetert ook de akoestiek, want Iso Plissé® gordijnen dempen het geluid.

Iso Plissé® op uw maat

Op zoek naar raambekleding die perfect bij uw interieur past? Of wilt u een oplossing voor dat erg grote raam, of voor dat venster met die speciale vorm? Iso Plissé® gordijnen zijn ervoor gemaakt. Gilles van VDD Interieur geeft u er info en advies over. Hij meet met plezier alle ramen bij u thuis op, zodat er Iso Plissé® gordijnen op maat voor kunnen worden gemaakt. Komt u eens langs? We zijn elke namiddag open van dinsdag tot en met zaterdag. En op zaterdag de ganse dag. U vindt de winkel op de Bredabaan in Brasschaat. Tot snel!

 

Uw interieur, onze passie

Ook in karpetten hebben wij een ruime keuze.

Karpetten

ook bij VDD interieur