HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Bijzondere details in je gordijnen

Voor extra luxe in je interieur

Een gordijn met iets extra’s? Die vind je bij ons in de winkel! De Toppoint collectie bevat een aantal gordijnen met bijzondere details. Voor extra luxe in je interieur en een unieke uitstraling. Het zijn subtiele extra’s die net dat beetje meer geven. Details matter, dat blijkt wel als je deze gordijnen in het echt ziet!

Gordijn Greens: bedrukt én geborduurd

Het gordijn Greens is een prachtige stof met daarop zowel een mooie print als borduursel. Die combinatie geeft het geheel een bijzondere uitstraling en is daardoor ook goed te combineren. De gordijnstof Greens is, zoals de naam al verraadt, in een groene tint verkrijgbaar met daarop wit borduursel. Het is 129 cm breed en kan met verschillende gordijnplooien afgewerkt worden. De gordijnstof is heel soepel en staat mooi met zowel uni als bedrukte in-betweens.

Gordijn Hortus: unieke eyecatcher met borduursel

Dit gordijn is echt bijzonder. De gordijnstof Hortus is eerst geverfd waarna het geborduurd is. De ondertoon is een crème-achtige tint met daarop een botanische print in verschillende warme tinten zoals groen, geelgoud, blauw en bruin. Het fijne borduurwerk is mooi en geeft het gordijn diepte. Het gordijn Hortus combineert goed met veel verschillende natuurtinten. De stof is leverbaar in een breedte van 124 cm en kan in verschillende plooien afgewerkt worden.

Gordijn Lise: bedrukt en geborduurd in bruin-blauw

Ook het gordijn Lise is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Deze gordijnstof is bruin en bedrukt waarna het is afgewerkt met blauw borduursel. Het borduurwerk verbeeldt een botanische print. Door het warme contrast van twee kleuren krijgt het geheel een stijlvolle uitstraling. Dit gordijn is 129 cm breed en is geschikt voor verschillende gordijnplooien.

Gordijn Gardens: linnen met gouden glans

Het gordijn Gardens is weer anders dan al die andere! Dit is een linnen gordijn dat bedrukt is met een florale print waarna er vervolgens handmatig goud op is gestempeld. Dat geeft het gordijn een heel bijzondere uitstraling. De unieke combinatie van het dessin met de gouden afwerking op een natuurlijke, linnen, ondergrond maakt het gordijn geschikt voor veel verschillende interieurs. Deze gordijnstof is 140 cm breed en kan in diverse plooien afgewerkt worden.

Vakmanschap

Welk gordijn je ook kiest, het is altijd belangrijk dat het perfect afgewerkt wordt met oog voor detail. En dat kun je gerust aan de vakmensen in onze winkel overlaten. Zij zullen je eerst adviseren zodat je een gordijn kiest dat past bij jouw interieur en woonsmaak. Vervolgens meten ze het zorgvuldig in en laten het in een atelier op maat maken. Tenslotte wordt het netjes bij je opgehangen.

Ontdek bijzondere gordijnen bij VDD interieur

Ben jij ook op zoek naar een gordijn met iets extra’s? Met details waar je steeds opnieuw van kunt genieten en die jouw interieur net wat meer luxe geven? Dan zijn deze gordijnen met geborduurde prints of een gouden glans echte de moeite waard om eens te komen bekijken. En dat kan, bij VDD interieur in Brasschaat. Zien we je snel?

Gepubliceerd op: 25 oktober 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: