HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen VVD aan.”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Aluminium lamellen, de stoere toets

Aluminium lamellen maken van elk interieur een stoer interieur. Of u deze verticale lamellen nu combineert met hout, stof of steen, ze passen overal. Ze zijn superpraktisch, en daarom kunnen ze  in elke ruimte worden gebruikt. Ook in vochtige ruimtes, of bij grote of schuine ramen. VDD Interieur maakt ze op maat van uw huis en helpt u graag bij het uitzoeken van raamdecoratie die er perfect bij past.

Makkelijk bij licht en privacy

Graag veel licht in huis? Of liever geen inkijk? Met aluminium lamellen regelt u makkelijk de lichtinval en privacy zoals u dat wenst. U zet ze open als u ongestoord naar buiten wilt kijken, een beetje schuin om het licht te filteren en u laat ze helemaal dicht als u totale privacy wenst. In gebruik verschillen aluminium lamellen dus niet veel van die van pvc of stof. Moeten de ramen schoongemaakt worden? Dan schuift u deze verticale lamellen simpelweg aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium lamellen zijn heel gemakkelijk te onderhouden. U klikt ze uit de rail, legt ze op een vlak ondergrond en u maakt ze weer proper met een zeepoplossing en een zachte, vochtige doek. Van zodra ze zeepvrij en droog zijn, hangt u ze gewoon weer terug.

Lamellen voor vochtige ruimtes

Natuurlijk zijn aluminium lamellen ook helemaal geschikt voor een vochtige ruimte, zoals de badkamer of keuken. Ze zijn namelijk heel vochtbestendig waardoor het materiaal niet roest of  beschimmelt.

Combineer ze met gevoerde overgordijnen

Vindt u aluminium lamellen wel mooi, maar toch ook een beetje kil? Of klinkt het geluid te hol in de ruimte? Daar is een oplossing voor! Combineer ze met andere raamdecoratie zoals gevoerde overgordijnen, dat brengt meteen meer sfeer. Kies voor transparante aluminium lamellen met perforatie die het licht doorlaten. De verticale lamellen gaan perfect samen met de warmte van de gordijnen. Deze combinatie ziet er niet alleen mooi uit, ze is bovendien superpraktisch. Want ze dempt het geluid en weert de warmte. Mooi meegenomen!

Deskundig advies en veel inspiratie

Aluminium lamellen zijn er in heel wat verschillende maten, ook voor supergrote ramen of schuine trapezeramen. Gilles van VDD Interieur vertelt u er graag meer over en geeft u persoonlijk advies. Hij helpt u bij het uitzoeken van de juiste verticale lamellen, meet alles op, en zorgt dat de op maat gemaakte lamellen geïnstalleerd worden.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Karpetten

ook bij VDD interieur