HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Top bediening en de investering waard. De koude blijft buiten en de warmte ook.”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte en elk raam

Aluminium jaloezieën die zowel modern als superpraktisch zijn, die vindt u bij VDD Interieur in het centrum van Brasschaat. Ze passen werkelijk in elke ruimte van uw huis. Of u nu kiest voor een industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch interieur, met aluminium jaloezieën kan het allemaal. In uw woonruimte of werkplek, ze kunnen overal. Kom ze zeker bekijken in onze winkel op de Bredabaan, zaakvoerder Gilles vertelt u er graag meer over.

Perfect voor keuken of badkamer

Hét grote voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant: ze zijn vocht- en schimmelwerend. Deze raamdecoratie past dus perfect in vochtige ruimtes zoals uw keuken of badkamer. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen zelf zullen op die plaatsen niet roesten of beschimmelen.

Ook voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte en bijna voor elk raam. Hebt u thuis een draaikiepraam en zoekt u daar de juiste raamdecoratie voor? Aluminium jaloezieën zijn de perfecte oplossing! Want ze worden ook op maat van draaikiepramen gemaakt. Ze worden dan met zijgeleiders op het raamkozijn bevestigd, zo blijft de jaloezie mooi zitten als het draaikiepraam openstaat.

Voor privacy of een aangename lichtinval

Of u nu overdag op uw computer werkt of ’s avonds tv kijkt, in beide gevallen is daglicht dat op uw scherm schijnt, storend. Maar jaloezieën kunnen dit binnenvallende licht perfect filteren. Zo blijft het toch aangenaam licht in de ruimte, zonder dat het zonlicht u hindert. Liever wat meer privacy tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Dat is ook zo geregeld met deze raambekleding. Handig, toch?

Esthetisch en slim design

Onze aluminium jaloezieën zijn van Toppoint, van het bekende programma Scala. Scala staat voor perfect functionerende raambekleding in een bijzonder stijlvol design. Elk onderdeel is slim doordacht en van aluminium gemaakt. Het bovenprofiel is bijvoorbeeld gesloten, zo kan er geen stof of vuil aan. En het heeft aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. De jaloezie valt altijd strak op de vensterbank, omdat er geen dopjes aan de onderzijde zijn. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Verschillende (lamel)breedtes

De aluminium jaloezieën van VDD Interieur zijn met de grootste precisie uitgewerkt en zijn beschikbaar in heel veel kleuren en breedtes. Ze zijn ook te krijgen in verschillende lamelbreedtes. Brede, stoere lamellen zijn perfect voor grote ramen. En de smalle, subtiele lamellen zijn ideaal voor kleinere ramen. Twijfelt u nog om aluminium jaloezieën te plaatsen omdat u denkt dat de ruimte zo te kil of te hol wordt? Hoeft niet! Combineer ze met mooie transparante gordijnen, zo maakt u uw huis extra gezellig. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Zoekt u een aluminium jaloezie voor raamkozijnen die breder zijn dan 4 meter? Kies dan voor de Scala XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën, op maat gemaakt en met deskundig advies

Jaloezieën die perfect passen op de ramen van uw huis, die zijn natuurlijk op maat gemaakt. Wees gerust, uw woonexpert van VDD Interieur regelt dat met plezier voor u. Als u dat wenst, komt hij bij u thuis de raambekleding opmeten en plaatsen. Graag wat persoonlijk advies over welke jaloezieën nu het beste bij uw interieur passen? Maak dan zeker een afspraak!

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur