CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Vouwgordijnen bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Klantervaring

“Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor in Antwerpen ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00
eerste zondag vd maand
10.00-17.00

Luxe vouwgordijnen: verfijning voor jouw interieur

Ontdek de elegantie van vouwgordijnen die elke woonstijl verrijken.

Ruime keuze in stijl

Met een scala van meer dan 1.500 gordijnstoffen, zijn de vouwgordijnen van Toppoint Boutique by Trendy Decor in Antwerpen de perfecte aanvulling op elke interieurinrichting. Ongeacht jouw stijl, wij hebben de ideale match voor jouw woonruimte en voorkeuren. Met onze expertise op maat en ons persoonlijke interieuradvies, ontdek je bij onze pilot store de mooiste vouwgordijnen die gegarandeerd perfect passen bij jouw huis. Kom langs in onze inspirerende showroom in Antwerpen, waar onze ervaren adviseurs klaar staan om je te verwelkomen.

Doorschijnende en verduisterende perfectie

Kies uit onze uitgebreide collectie van meer dan 1.500 gordijnstoffen, variërend van transparant tot verduisterend. Met een overvloed aan kleuren en patronen, begeleiden wij je graag met deskundig en persoonlijk interieuradvies om de perfecte keuze te maken die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Meesterlijke afwerking

Elk vouwgordijn wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen en precisie-afwerking. In ateliers, gewijd aan jouw wensen, worden de vouwgordijnen zorgvuldig geconstrueerd. Het garen wordt zorgvuldig afgestemd op de stof, zijzomen worden elegant afgewerkt en baleinen worden strategisch geplaatst om jouw gewenste uitstraling te creëren.

Top-Down vouwgordijnen voor ultieme controle

Ontdek onze top-down vouwgordijnen, die je in het onderste deel van het raam kunt vastzetten. Deze slimme keuze biedt een uniek effect en moeiteloze privacy controle. Geniet van het daglicht terwijl je tegelijkertijd jouw privacy behoudt met onze doordachte raamoplossingen.

Vouwgordijnen & gordijnen: een harmonieuze synergie

Bij Toppoint Boutique by Toppoint heb je de mogelijkheid om doorzichtige en verduisterende vouwgordijnen te combineren, voor een harmonieuze balans tussen licht en privacy. Doorzichtige vouwgordijnen floreren samen met verduisterende over gordijnen. Op hun beurt schitteren verduisterende vouwgordijnen prachtig met tussenliggende of doorzichtige overgordijnen als partner. Deze combinatie biedt niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook verbeterde isolatie, sfeer en akoestiek in jouw huis.

Optimale bescherming voor jouw vouwgordijnen

Bij Toppoint Boutique kunnen vouwgordijnen worden gevoerd met voeringstof voor verbeterde duurzaamheid en UV-bescherming. De voering voegt tevens isolatie en akoestiek toe. Zelfs als jouw gekozen stof niet verduisterend is, kunnen wij deze voor je voeren, zodat je van beide voordelen kunt genieten.

Stijlvolle oplossingen voor grote ramen

Onze vouwgordijnen zijn geschikt voor grote ramen dankzij hoogwaardige materialen en betrouwbare constructie. Met aluminium baleinen die hol zijn om het gewicht te verminderen, kunnen onze vouwgordijnen ramen bedekken tot 5 meter breed en 3,2 meter hoog. Kies uit handmatige bediening met een robuuste RVS-ketting of elektrische bediening voor ultiem gemak en comfort.

Uitstekend voor vochtige ruimtes

Voor vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers, bieden wij vouwgordijnen gemaakt van vocht- en schimmelwerend screendoek. Geniet van stijlvolle raamdecoratie die zelfs in vochtige ruimtes perfect blijft functioneren, zonder in te leveren op elegantie en stijl.

Verzorging en onderhoudsgemak

Volg voor het schoonmaken van jouw vouwgordijnen de eenvoudige was instructies of adviezen van Toppoint Boutique. Verwijder altijd de baleinen en verzwaringslat, voordat je de gordijnstof reinigt. Volg vervolgens de instructies voor het wassen en hang de stof inclusief baleinen en verzwaringslat terug om te drogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Ontdek de prachtige collectie vouwgordijnen bij Toppoint Boutique in Antwerpen. Wij bieden vakkundige installatieservice en zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend, met gratis parkeergelegenheid voor onze klanten. Bezoek ons op Timmerwerfstraat 12 in Antwerpen voor een persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs. We kijken uit naar je komst!

Bezoek onze showroom