CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Rolgordijnen bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Kijkje in de showroom

Verduisterende rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00
eerste zondag vd maand
10.00-17.00

Rolgordijnen op maat bij Toppoint Boutique in Antwerpen

Ben je op zoek naar de ideale raamdecoratie? Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor ontdek je een prachtige collectie rolgordijnen die perfect aansluit op jouw stijl en behoeften. Onze decennialange expertise en ervaring staan garant voor passend advies en persoonlijk contact. Of je nu een groot project hebt of een kleine ruimte wilt verfraaien, wij bieden een meet- en montageservice om te verzekeren dat alles naadloos past. En met onze uitstekende nazorg en service, geniet je lang van jouw nieuwe rolgordijnen.

Ontdek de mooiste rolgordijnen in onze inspirerende showroom

In onze sfeervolle pilot store in Antwerpen staan onze ervaren adviseurs klaar om jou te verwelkomen. Wij begrijpen dat elk raam uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte rolgordijnen aan. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we aan jouw woonwensen kunnen voldoen. Onze stylisten zijn zelfs op afspraak beschikbaar om je persoonlijk te begeleiden bij het maken van de beste keuze. Onze showroom is een bron van inspiratie, waar je een divers scala aan stoffen en dessins kunt ontdekken, van het elegante Scala® tot de moderne Silva®, en van het innovatieve EasyClick® tot de veelzijdige Versus®.

Creëer de perfecte sfeer met onze brandvertragende rolgordijnen

Bij Toppoint Boutique begrijpen we het belang van zowel veiligheid als stijl. Daarom bieden wij brandvertragende rolgordijnen aan, die niet alleen zorgen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor extra gemoedsrust. Onze Iso Plissé® en No Limits® collecties bieden niet alleen stijlvolle oplossingen, maar ook gecertificeerde brandveiligheid. Daarnaast bieden we OpenView® rolgordijnen die je een onbelemmerd uitzicht bieden, terwijl je toch jouw privacy behoudt.

Verrijk jouw interieur met op maat gemaakte rolgordijnen

Jouw interieur is uniek. Die overtuigen hebben onze adviseurs van Toppoint Boutique by Trendy Decor. Daarom bieden we op maat gemaakte rolgordijnen aan die volledig aan jouw wensen voldoen. Kies uit een breed scala van kleuren, dessins en coatings. Onze experts adviseren je graag over de beste opties voor jouw woonruimte. Bovendien hebben we verschillende designprofielen, van hout tot aluminium, om jouw rolgordijnen een persoonlijk tintje te geven.

Vochtbestendige rolgordijnen voor keukens en badkamers

Voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, bieden wij speciale rolgordijnen van sterk screendoek. Dit materiaal is niet alleen vocht- en schimmelbestendig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Zo kun je jouw interieur praktisch inrichten zonder af te moeten doen in jouw persoonlijke stijl.

Kom langs en ervaar vakmanschap bij Toppoint Boutique

Wil je jouw rolgordijnen laten installeren zonder last te hebben van raamklinken? Onze contra-rollende rolgordijnen bieden de oplossing. Bezoek onze winkel op Timmerwerfstraat 12 in Antwerpen en ontdek hoe wij jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met meer dan 20 jaar ervaring, gratis parkeren en persoonlijk advies van onze experts, ben je verzekerd van de perfecte rolgordijnen die jouw huis compleet maken. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag en kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze nieuwste pilot store: Toppoint Boutique by Trendy Decor!

Screendoek, ook voor rolgordijnen