CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Toppoint Boutique by Trendy Decor, uw expert in raamdecoratie

Nieuw! Toppoint outdoor screens

Meten en monteren

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor in Antwerpen ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing als je niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kun je namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00
eerste zondag vd maand
10.00-17.00

Vouwgordijnen

Iso Plissé®

voor badkamers

Advies op maat

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Ontdek prachtige raamdecoratie bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Bij Toppoint Boutique, gevestigd in Antwerpen, laten we jouw interieur stralen met onze schitterende raamdecoratie. In onze sfeervolle winkel staan experts voor je klaar om al jouw interieurvragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies. Ons uitgebreide scala aan hoogwaardige producten staat garant voor een interieur dat echt tot leven komt. Voor persoonlijke begeleiding, inspirerende voorbeelden en uitmuntende nazorg ben je bij Toppoint Boutique aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in onze pilot store, die open is van dinsdag tot en met zaterdag. Parkeren is bij ons altijd gratis. Voel je vrij om een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs, zij bieden jou met plezier een persoonlijk advies.

Decennialange vakkennis en ervaring

Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor beschikken we over een team van vakmensen met meer dan 20 jaar ervaring. Onze diepgaande expertise in raamdecoratie stelt ons in staat om altijd het ideale product aan te raden dat naadloos aansluit op jouw specifieke voorkeuren en woonsituatie. Naast persoonlijk interieuradvies nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het inmeten en de montage op ons. Hierdoor blijven wij betrokken vanaf het begin tot het eind, en houden we zicht op de resultaten van onze adviezen en producten. Onze vakmensen bieden nu ook installatieservice met doorgewinterde professionals.

De perfecte aanvulling op jouw interieur

Ware schoonheid in raamdecoratie gaat hand in hand met een naadloze integratie in jouw interieur. Het benadrukt jouw persoonlijke woonstijl. Bij Toppoint Boutique verzekeren we jou dat je de juiste raamdecoratie vindt, onderbouwd door ons advies dat jouw wensen en stijl als uitgangspunt neemt. We staan ook voor je klaar als je nog geen concreet idee hebt, want onze woonwinkel biedt meer dan genoeg inspiratie. Wij begeleiden je bij elke stap, van maatwerk tot nauwkeurige metingen, van confectie tot montage, zodat je de raambekleding krijgt die van jouw huis een echt thuis maakt.

Kwaliteit en ongeëvenaarde service bij Toppoint Boutique

Om langdurig te kunnen genieten van jouw zorgvuldig gekozen raamdecoratie, is het essentieel dat ons product zijn schoonheid behoudt. Daarom bieden wij niets minder dan topkwaliteit aan. Ons assortiment omvat de uitgebreide collectie van het gerenommeerde merk Toppoint®. Dit hoogwaardige merk staat bekend om zijn technische perfectie en gebruik van hoogwaardige materialen, en biedt een overvloed aan keuzes in kleuren, tinten, ontwerpen, stoffen en afwerkingen. Onze eigen monteurs en ervaren specialisten staan garant voor een snelle en uitmuntende service.

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Horren

Lamellen

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn