CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Jaloezieën bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

XL7 jaloezieën

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie materialen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Toppoint Boutique by Trendy Decor aan.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00
eerste zondag vd maand
10.00-17.00

Ontdek de schoonheid van jaloezieën bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Stap binnen in de betoverende wereld van raamjaloezieën, waar veelzijdigheid en elegantie samenkomen. Bij Toppoint Boutique in Antwerpen nodigen we je uit om de perfecte raambekleding voor jouw interieur te ontdekken. Met onze persoonlijke benadering en meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie, bieden we advies op maat om jouw woonwensen te verwezelijken. Kom naar onze inspirerende showroom in de Timmerwerfstraat 12 en laat je onderdompelen in een wereld vol mogelijkheden.

Jaloezieën op maat, perfect voor elke ruimte en elk raam

Van je woonkamer, keuken of hal tot je slaapkamer en werkruimte, Toppoint Boutique by Trendy Decor heeft de ideale jaloezieën voor elke kamer en elk raam. Onze hoogwaardige jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder hout en aluminium. Ook een XL-versie behoort tot de mogelijkheden. Voor vochtige ruimtes raden we met trots de robuuste jaloezieën van Scala® aan, terwijl de sfeervolle houten jaloezieën van Silva® perfect passen in bijvoorbeeld de woonkamer.

Regel jouw licht en privacy met stijl

Eén van de grootste voordelen van jaloezieën is de controle over lichtinval en privacy. Kantel eenvoudig de panelen naar jouw voorkeur en geniet overdag van gefilterd licht en ’s avonds van maximale privacy. Thuiswerken zonder hinderlijk schermlicht of juist de stralen van een zonnige dag omarmen? Met onze elektrisch bedienbare jaloezieën bepaal je moeiteloos de sfeer.

Meesterlijke combinaties: jaloezieën en gordijnen

Bij Toppoint Boutique ontdek je dat jaloezieën en gordijnen elkaar prachtig aanvullen. Onze uitgebreide collectie gordijnen, van in-betweens tot verduisterend, biedt jou de kans om jouw eigen stijl te definiëren. Combineer ze met onze aluminium of houten jaloezieën voor een harmonieus geheel. Twijfel je over de beste keuze? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je in je keuze te begeleiden.

Creëer jouw unieke jaloezieën bij Toppoint Boutique

Ben je op zoek naar jaloezieën die perfect matchen met jouw interieur? Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor maken we jaloezieën op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Kies uit een scala aan ladderbanden in verschillende kleuren en breedtes om jouw jaloezieën te personaliseren. Voor extra grote ramen bieden we de indrukwekkende Scala® XL7 jaloezieën aan, die maar liefst bijna 7 meter breed kunnen zijn!

Onderhoudsgemak in stijl

Het schoonmaken van jaloezieën is een fluitje van een cent. Met een plumeau, duster, droge doek of stofzuigeropzetstuk houd je de materialen eenvoudig stofvrij. En voor vlekken volstaat een vochtige doek. Gemakkelijk! Zo behouden jouw jaloezieën altijd hun prachtige uitstraling.

Vind jouw perfecte jaloezieën bij Toppoint Boutique in Antwerpen

Streef naar perfectie voor jouw interieur met de jaloezieën van Toppoint Boutique by Trendy Decor. Onze ervaren adviseurs weten de beste opties voor jouw interieur te tonen. We staan voor je klaar op dinsdag tot en met zaterdag in onze gezellige showroom, waar gratis parkeren vanzelfsprekend is. Kom langs en laat je inspireren. Maak gerust een afspraak en onze stylisten bieden je een persoonlijk advies gericht op jouw droomjaloezieën.

Bezoek onze showroom