CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Horren bij Toppoint Boutique by Trendy Decor

Maatwerk horren

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Toppoint Boutique by Trendy Decor in Antwerpen ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00
eerste zondag vd maand
10.00-17.00

Vind jouw ideale horren bij Toppoint Boutique in Antwerpen

Verlang je naar frisse lucht, zonder last van hinderlijke insecten en pollen? Ontdek dan de perfect passende horren van Toppoint Boutique by Trendy Decor. Onze hoogwaardige selectie biedt een scala aan horrengaas, afgestemd op jouw individuele behoeften. Of je nu last hebt van een pollenallergie of juist huisdieren hebt, wij hebben de ideale oplossing voor elke situatie.

Op maat gemaakte horren met onze unieke installatieservice

Ons team van experts staat voor je klaar om op maat gemaakte horren te creëren en te installeren. Wij garanderen een perfecte pasvorm. Bovendien profiteer je van onze kosteloze installatieservice, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe horren.

Adem vrij met ons pollenwerende horrengaas

Gevoelig voor pollen? Met ons speciale horrengaas houd je tot wel 99% van alle pollen buiten, afhankelijk van je keuze. Zo haar je onbezorgd het voorjaar binnen, zonder de ongemakken van hooikoorts.

Voor elke situatie de juiste hor

Bij ons vind je een divers assortiment aan horrengaas. Het duurzame en extra sterke Petscreen bijvoorbeeld, voor huishoudens met huisdieren. En het innovatieve Transpatec® voor optimale luchtdoorstroming en langdurig gebruik. Daarnaast bieden we ons standaard horrengaas, verkrijgbaar in zowel grijze als zwarte tinten.

Op maat gemaakte horren voor elke opening

Ook als je afwijkende afmetingen hebt, ben je bij Toppoint Boutique aan het juiste adres. Wij leveren op maat gemaakte horren voor elk type raam en deur, of het nu gaat om draaikiepramen, grote schuifdeuren of andere afmetingen.

Ervaar zelf Toppoint Boutique in Antwerpen

Breng een bezoek aan onze volledig nieuwe pilot store by Trendy Decor aan de Timmerwerfstraat 12 in Antwerpen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bovendien bieden we gratis parkeermogelijkheden. Maak een afspraak met onze adviseurs voor deskundig advies op maat. Bij Toppoint Boutique vind je de perfecte hor voor elke interieurstijl.