Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

1483

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze specialisten vind u in België en Nederland.

Aluminium lamellen, een krachtige toets in elk interieur

Aluminium lamellen geven elk interieur een krachtige toets. Of ze nu gecombineerd worden met hout, stof of steen, deze verticale lamellen passen overal. En omdat ze heel praktisch zijn, kunnen ze in elke ruimte worden gebruikt. Ook als het vochtig is of als de ramen groot of schuin zijn. Wij maken ze op maat en geven advies voor raamdecoratie die past bij de totaalinrichting.

Moeiteloos bij licht en privacy

Aluminium lamellen zijn in gebruik natuurlijk niet veel verschillend dan die van pvc of stof. Ook hiermee regelt u zonder moeite de lichtinval en privacy. U zet ze open als u ongehinderd naar buiten wilt kijken, een beetje schuin om het licht te filteren, en helemaal dicht als u totale privacy wenst. En moeten de ramen schoongemaakt worden? Dan schuift u ze gewoon aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium lamellen zijn bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Als ze schoongemaakt moeten worden, dan klikt u ze uit de rail, legt u ze op een vlakke ondergrond en maakt u ze gemakkelijk weer schoon met een zeepoplossing en een zachte, vochtige doek. Eenmaal zeepvrij en droog hangt u ze zonder moeite weer terug.

Ook voor vochtige ruimtes

Wilt u lamellen in een vochtige ruimte hangen, zoals in de badkamer of keuken? Dan is dat geen probleem. Deze lamellen zijn heel vochtbestendig waardoor het materiaal niet zal roesten of beschimmelen.

Transparante aluminium lamellen met gevoerde overgordijnen?

Vindt u aluminium lamellen mooi, maar wilt u toch nog wat meer sfeer in de raambekleding? Of klinkt het geluid te hol in de ruimte? Dan combineert u ze met andere raamdecoratie zoals gevoerde overgordijnen. Kies dan voor transparante aluminium lamellen met perforatie die het licht doorlaten. Een stijlvolle combinatie met de warmte van de gordijnen, die bovendien heel praktisch ook nog het geluid dempt en warmte weert.

Deskundig advies en veel inspiratie voor aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn er in elke gewenste afmeting, ook voor hele grote ramen of schuine trapezeramen. Kijk eens bij uw lokale specialist voor meer inspiratie en vraag gerust om persoonlijk advies. Ze helpen u graag de juiste verticale lamellen uit te zoeken, meten alles op, en zorgen dat de op maat gemaakte lamellen netjes geïnstalleerd worden.

 

Lamellen

PVC lamellen

Stoffen lamellen

Uw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon