Onze beoordeling

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

250

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze specialisten vind u in België en Nederland.

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte en elk raam

Welke ruimte in huis u er ook mee wilt aankleden, aluminium jaloezieën kunnen overal. In vochtige ruimtes, in een industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch interieur, en zowel in woonruimtes als op werkplekken. Dankzij de strakke uitstraling en de praktische eigenschappen. Eigenlijk is er geen enkele reden om niet voor deze moderne jaloezieën te kiezen!

Jaloezieën voor vochtige ruimtes

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. De lamellen zelf en het bovenprofiel zullen zelfs op die plaatsen niet roesten of beschimmelen.

Ook voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor elke ruimte, maar ook voor bijna elke raamsituatie. Hebt u thuis een draaikiepraam en zoekt u hiervoor de juiste raamdecoratie? Dan is dit een uitstekende oplossing. De aluminium jaloezieën worden namelijk ook voor draaikiepramen gemaakt. Ze worden dan met zijgeleiding op het raam bevestigd zodat ze niet kantelen als het draaikiepraam opengezet wordt.

Voor privacy of filteren van licht

Overdag aan het werk of ’s avonds voor de tv, in beide gevallen is zonlicht dat op het scherm schijnt een storende factor. Met jaloezieën kan dit binnenvallende licht precies goed gefilterd worden, zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Ook dat kan met deze raambekleding heel goed geregeld worden.

Esthetisch en slim design

Deze jaloezieën zijn van Toppoint, de Scala jaloezieën; perfect functionerende raambekleding in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is van aluminium gemaakt en slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er geen vat op hebben, en heeft het aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook ontbreken de dopjes aan de onderzijde, zodat de jaloezie strak op een vensterbank valt.

Verschillende (lamel)breedtes

Doordat ze tot het kleinste detail met zoveel aandacht zijn uitgewerkt, zijn het complete, robuuste jaloezieën die bovendien beschikbaar zijn in heel veel kleuren en heel veel breedtes. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: robuust breed voor grote ramen, of juist subtiel smal voor kleinere ramen. En wordt het met enkel aluminium jaloezieën voor het raam net te kil of te hol in de ruimte? Dan combineert u het met mooie transparante gordijnen voor een sfeervolle toets.Bent u op zoek naar een aluminium jaloezie voor raamkozijnen die breder zijn dan 4 meter? Kies dan voor de Scala XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Aluminium jaloezieën, op maat gemaakt en met deskundig advies

De mooiste jaloezieën zijn natuurlijk op maat gemaakt voor de ramen van uw huis. De specialist bij u in de buurt kan dat voor u regelen. En wilt u meer weten over aluminium jaloezieën, of wilt u persoonlijk advies welke het beste bij uw interieur passen? Maak dan een afspraak voor meer informatie. En als u dat wilt, kan deze lokale specialist ook bij u de raambekleding opmeten en plaatsen.

 

Jaloezieën op maat

Houten jaloezieën

Scala XL7 jaloezieën

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon